Új hozzászólás Aktív témák
-
csigafej
tag
szia,
szerintem kell hozzá a klaviatúra, ha kényelmesen akarod használni, használtam azzal és csak egérrel is, ha nem akarsz sokat írogatni akkor elég az egér hozzá, de mindenképpen kényelmesebb a klaviatúra...
szerintem nézd meg ezt, én ilyet akartam venni, de találtam otthon egy vezetéknélküli bill-egér kombót, így még ez várat magára
http://www.youtube.com/watch?v=PLiURaIPSLI
amúgy nekem egy ilyen gépem van,
ami mellette szólt a fentivel szemben, 4 USB bemenet, analóg audio kimenet (plusz még van rajta jack-rca videó kimenet is a hdmi-n kívül), 1GB ram, 4GB rom,
jó gép, megvannak a határai, nézz itt körül szerintem, vannak már dual core-os gépek is, mostmár biztos olyat vennék, de 2 hónapja még nem volt ilyen... nekem van egy game pad rákötve, rádiós egér-bill kombó, külső hdd, néha pendrive és szépen visz mindent, plusz ha tényleg csak filmezni, zenét hallgatni akarsz, akkor ott a távirányító hozzá, tökéletesen elegendően a fentiekhez
Új hozzászólás Aktív témák
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Milyen egeret válasszak?
- Logitech szerviz
- Vicces AI generált képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Asztali PC , i5 9500T , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Ryzen5 5600G alapú ITX mini PC/ garancia/ ingyen foxpost
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Autós kamera eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi