- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen notebookot vegyek?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
mormota
senior tag
eladó, egy a cikkben leírt, de erősebb antennára cserélt miniX TV-box.
amit tud:
konnektoros
2 usb
HDMI és aux kimenet
cserélt (erősebb) wifi antennávalHDMI kábellel és 2gb microsd kártyával
távirányító nincs hozzá
doboza megvaniá: 15
privátban -
mormota
senior tag
időközben megjött, összedugtam egy vezetékes egérrel.
filmet nézni tökéletes, még netezni is jól lehetne vele, ha kicsit erősebb lenne az antennája, de ez a legkevesebb, azt éppen beszerzés alatt van.
tudok rá dobni torrentet, szóval akár torrentszerverre is lehet használni.
irogatni többet valóban kényelmetlen egérrel... de hát nem ez az elsődleges gép... -
csigafej
tag
szia,
szerintem kell hozzá a klaviatúra, ha kényelmesen akarod használni, használtam azzal és csak egérrel is, ha nem akarsz sokat írogatni akkor elég az egér hozzá, de mindenképpen kényelmesebb a klaviatúra...
szerintem nézd meg ezt, én ilyet akartam venni, de találtam otthon egy vezetéknélküli bill-egér kombót, így még ez várat magára
http://www.youtube.com/watch?v=PLiURaIPSLI
amúgy nekem egy ilyen gépem van,
ami mellette szólt a fentivel szemben, 4 USB bemenet, analóg audio kimenet (plusz még van rajta jack-rca videó kimenet is a hdmi-n kívül), 1GB ram, 4GB rom,
jó gép, megvannak a határai, nézz itt körül szerintem, vannak már dual core-os gépek is, mostmár biztos olyat vennék, de 2 hónapja még nem volt ilyen... nekem van egy game pad rákötve, rádiós egér-bill kombó, külső hdd, néha pendrive és szépen visz mindent, plusz ha tényleg csak filmezni, zenét hallgatni akarsz, akkor ott a távirányító hozzá, tökéletesen elegendően a fentiekhez -
mormota
senior tag
az igazság, hogy nem olvastam bele komolyabbana HSZ.-okba, de kérdésem az lenne:
TI mivel oldanátok meg a (mondjuk miniX) androidos tvbox irányítását?
A: vezetékes egér+bill
B: vezeték nélküli egér+bill
C: vezeték nélküli air mouse csak
D: vezeték nlküli air mouse + bill kombóén leginkább a két utolsón gondolkodok, mégpedig a következők miatt:
-az egér az alap, hogy kell, de
- mi van, ha pl PH!-zok, és hozzászólást szeretnék írni, esetleg mást gépelni. ekkor természetesen jól jön a billentyűzet, hogy nem kell egérrel kattognom a betűkre a virtuális keyboard-on.nem igazán találtam még olyat, ami: cserélhető akkus, nem osztott billentyűzetes
a legközell a választásomhoz a mele f10 áll. ez csaábít, mert egyben van bill+egér.
azonban van még a RII-nek a sima air mousa, ami majdnem egy presenter-hez hasonlít, csak több a gombja.ti mit javasoltok, vélemény valakinek a tvbox irányításról??
-
bigkrisz96
tag
Jó cucc! És az ára is jó.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
wassermann #55 üzenetére
szóval vámot biztos nem, ártól függően áfa előfordulhat elméletben, gyakorlatban még nem hallottam olyanról akinek rátettek áfát ha freeshippingel sima postai küldeményként jött. Viszont ha valami futárcéggel rendeled és az értékhatáron felül van akkor garantált az áfázás.
-
GIJoe
addikt
válasz
próbakocka #52 üzenetére
free ship javarészt 0 Ft, de 3 hét...
-
arnyekxxx
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #49 üzenetére
az emberek nagytöbbsége nem tud nagykerben vásárolni. Én Átlaggéza rákeresek az árgépen és 60eFtért tudom megvenni, aztán mehet bele a ram, valami háttértár, arra oprendszertelepités és már nézhetem is a fészbukot a tv.n
az androidos kütyüt ics-el meghozza a postás kinábol 20e-ért (2.3 droiddal 11e ftért) megkapja az usbtápot amiböl egy halom porosodik a sarokban mert évek óta mindenhez adnak, bedugom a tv-be és mehet a fészbuk. Ja kell még usb hub ha nincs otthon, 1$-ért az is megjön mire a droidos kütyü.
-
GIJoe
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #49 üzenetére
Megnéznéd h lehet e kapni ilyet nagykerben?
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
Cannabis7 #48 üzenetére
32 e ft most nagykerben a mitx-es zotac.
Igen, kell bele ram, meg hdd, de ebbe is kell hdd, usb betáp, usb sata ház, így a különbség máris a zotac javára dől, nem mellesleg, annak van optikai kimenete, és esatája és gigabites lanja is.
Ha pontos akarok lenni:
- pou hub: 4k
- usb sata caddy: 3k
- értelmesebb usb hangkártya optikával: 6k
= ez így 22+4+3+6=35e ft.A zboxba meg 4GB RAM 4k, azaz 36e ft-ból megvagy.
Tehát ha felteszem őket libikókára akkor nálam egyezer ft-ot bőven megér az esata és a gigás lan... nem beszélve a kis mini TV Box körüli kábeldzsungelről és porfogóeszközökről.
-
vlevi
nagyúr
Najó, a killa mintha darabosabb lenne, de végig lejátssza, nem esik szét a kép, nem szaggat látványosan. Nem úgy, mint a médialejátszók, amik beleszagolnak, és kiköpik.
-
nuke7
veterán
aranyos
-
Cannabis7
senior tag
nagyon jó, a bibi csak annyi h 100$-ért már ugyanilyen hardverrel rendelkező tabletet kapni,
50-60$-ért lenne az igazi
-
vlevi
nagyúr
-
próbakocka
senior tag
512 ram nem kevés? Nexus S-ben is annyi van, és néha necces. Vagy ne csesszem tele appokkal a TV-m ... ?
Az android 4.0 tudja kezelni a fullHD kijelzőket? Ez nekem új.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
próbakocka #34 üzenetére
elnéztem 16$-al drágább az A8 mali400-al
viszont itt 48-ért van az A5-ös
http://www.pandawill.com/cx01-mini-android-tv-box-android-40-cortex-a5-hdmi-usb-4gb-p63620.html
-
próbakocka
senior tag
Amugy az A10 mennyivel szarabb a mostani korszerű Realtek, meg hasonló médialejátszó célcsippeknél?
-
Sennalacy
aktív tag
Nem nagyon értem, hogy miért nem csinálnak ilyeneket erősebb hardverrel, ehhez tényleg nem kell kijelző, viszont nem mindegy, hogy beakad-e rajta a 1080p-s anyag vagy sem, vagy mennyire bírja a multitaskingot. Fogyasztás szempontjából majdnem mindegy egy tévé mellett, hogy 2-3W vagy 4-6W.
-
shaddam
aktív tag
Szépen rápörögtek a kínaiak. Majd ha 50 dollárért lesz tegra 3 akkor be is rendelem, xbmc-re meg retró játékemuzni pont ennyit ér.
-
8nemesis8
veterán
A myAudio 8-as szériájában is ugyanez a hardver lényegében.
szerk.: Persze az tablet
-
HXY
addikt
Találtam egyet 51 dollárért: [link]
Közvetlenül a HDMI portba kell dugni, és a TV USB portjáról kapja az áramot.
Netezésre, letöltésre, 720p mozizásra tökéletes.
Van rajta 1 darab USB port is, így akár egeret, billentyűzetet, és külső HDD-t/ pendrive-ot is dughatunk bele, persze a HDD-hez már aktív USB HUB ajánlott.Fogyasztása kb. 2-3W lehet.
-
J.J. András
őstag
válasz
banhammer #19 üzenetére
Te ezen izgulsz, hogy "dual boot", én meg azon, ha haza érnék egy ilyennel, nehogy a zsebembe maradjon és az asszony kimossa....
aki írta az integrálást: ez szabadon szoftverelhető, míg a TVk csaj sajáttal, nem ? Vagy a TV-kre is felmegy az Ubuntu , Android..... stb. :?
üdv
-
AppleUser
csendes tag
válasz
arnyekxxx #18 üzenetére
Persze, nyilván sok azért a 75-80w idle, de ez is egy megoldás volt, hogy egy meglévő gépet , ne kelljen áron alul eladni, hanem "újra hasznosítottam"
De ha meg azt nézed, egy ilyen androidos cuccon nem fogsz cod 6ozni.
Egy xbox meg 130-140w-ot fogyaszt, így konzolt sem lenne érdemes fogyasztás szempontjából venni. -
arnyekxxx
veterán
válasz
Silentfrog #16 üzenetére
házhozszállitva 89$
http://www.androidminipc.net/MiniX-androidminipc.html
2.3-as droiddal 68$
http://www.dealextreme.com/p/mini-android-2-3-hd-1080p-network-media-player-w-wi-fi-hdmi-usb-av-tf-red-134678?item=192 -
banhammer
veterán
Ezeken meg lehet oldani a dual boot-ot?
-
GIJoe
addikt
válasz
Silentfrog #16 üzenetére
A vaterán megrendelik neked Kínából jó pénzért
-
Silentfrog
veterán
Nagyon kis aranyos.
Lehet ilyet vagy hasonlót kapni már nálunk valahol? /igy egyben,boritással,nam csak a csupasz hardverre gondolok/ -
HXY
addikt
Ezeket a kis micro PC-ket miért nem építik be az újabb TV-kbe és monitorokba?
Csak 1-2 darab több százezer Ft-osról tudok amiben van.
Holott nagy tétélben a gyártók kb 10e Ft-ért tudnák integrálni.És szerintem sok embernek netezni, Skype-olni bőven elég lenne egy ilyen monitor.
-
arnyekxxx
veterán
a "windowsos pc nem sokkal többért mennyivel jobb" elméletbe azért érdemes belevenni a fogyasztást is.
-
Gusztáv
addikt
Azt se felejtsük el, hogy be lett jelentve az XBMC Android portja, szóval alakulóban van az ultimate médialejátszó (persze ez csak az én személyes véleményem)
. Mondjuk én LAN nélkül nem igazán vennék ilyet.
-
jan101
tag
egy windows pc-t viszont nem helyettesít, akkor meg már inkább azt kötöm rá a tv-re. 2x ennyiért vettem brazos egybegépet, rá van szépen fogatva a tv hátuljára, dupla árához képest sokszorossan jobban ki lehet használni. Ezek az androidos próbálkozások szvsz még felejtősek.
-
lujó55
addikt
Gábor, nem terveztek egy tesztet egy ilyennel Ubuntu 12.04 alatt?
Nagyon kíváncsi lennék hol a gyenge pontja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Energiaital topic
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest