- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
paizinho
tag
Sziasztok !
Most jutottam az első körös beüzemelésig. Készítettem képeket az összerakásról is.Ha van egy kis időtök, tudnátok tanácsot adni?
1. Felraktam néhány packages-t de dependencies-t jelenít meg az installed ablakban. Az itt felsoroltakat hogy lehet telepíteni?
2. Az aktuális konfigurációt hogyan lehet elmenteni ? Elég a GUI-ról az XML-t elmenteni verzió váltásonként?
3. 30GB USB-s HDD és 4GB RAM van a gépben. Érdemes a RAM disk-et használni? Hogyan ?
4. A szolgáltatói sávszélességet lehet mérni pfsense-ből ? Nem folyamatosra gondoltam, hanem alkalmanként speedtest szerűen? Vagy marad a PC-ről speedtest?
5. A Dashboard-on ki lehet választani a Thermal Sensor-t, de folyamatosan csak updating-et ír? Kell még hozzá valami?
6. Gyermekeim internet használatának szabályozására van megoldás egy kicsit egyszerűbben mint a Firewall / Schedule ? Egy adott IP-hez heti beállítást szeretnék egyszerűbben megadni, óra/perc beállítási lehetőséggel.Segítségeteket előre is köszönöm.
Az LCpower előlapi USB-s kábelének tervezője biztos csuklott. Nem értem, hogy lehet ilyen kicsi házba ilyen bumfordi nagy előlapi USB csatlakozót, ilyen vastag kábellel berakni. El is hasadt a hajlításnál (lásd egyik kép.
Üdv.:
Paizinho
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Autós kamerák
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ALIENWARE Area-51 R5
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest