Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Természetesen kijutott a szívásból mára is.
Már kész volt minden, betettem a gépet a helyére és ezek után nem bootolt be.
Visszahoztam, bebootolt.Külöbség, itt a gépnél, kvm switchen van ami tartalmaz egy usb hubot is.
Meg is zavarta, mert csak ezzel indult el.
Ha csak egy sima billentyüzet van rajta, akkor nem indult el, úgyhogy újra kellett csinálni az egész procedurát, egy önálló billentyüvel !Na ezt lehet, hogy be kéne tenni a telepítési infok közé.
Ahogy kivettem a hibaüzenetből, nem találta meg azt ahonann el kell indítani a rendszert.
Hogy miért nem, azt nem tudom, amikor csak a bill meg az egér van rákötve a kvm re.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- Bontatlan ANYCUBIC-ARTILLERY PLA Filamentek 1Kg. 1.75mm
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest