Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attila9988 #51 üzenetére
> Pl a DE -k minősége magasan a win10 felett van, kivéve a gnome 3 -at, meg a unity -t.
Az osszes DE egy bughalom a Windows es az OSX grafikus feluletehez kepest, sajnos. Mondom ezt ugy, hogy hasznaltam Gnome 2-t, 3-at, Unity-t, KDE 2/3/4/5-ot, Openboxot, XFCE-t, Fluxboxot, LMDE-t, i3 WM-et. Ez _a_ problema a Linux desktoppal, maga a desktop. Rengeteg bug, nagyon alacsony usability.
> debian -t feldobom, 4, 5, parancs, 1, 2 driver, és a gép megy... ez windows -on SOHA nem volt így.
A mostani desktopomon (nem egy osszehekkelt valami, hanem brand gep), W10 install utan elmentem inni egy kavet, mire visszertem, minden driver fent volt (a legujabb NVidia szoftverektol a Logitech webkamig). Van rajta Linux is, eleg sokat kellett vele probalkozni: Fedora 23 elso reboot utan meghal (mert bugos a GDM-SELinux konfiguracioja, ismert bug), az Ubuntu 15.10 Live CD be se bootol, az Arch az megy rendesen (kiveve, hogy kezzel kell xrandr modelineokat editalni, de azt megcsinalom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest