- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Vettem egy OEM Vistát tavaly megjelenéskor.
Beszart az alaplapom, már nem garanciális, kicseréltem.
A Vista mindent rendben felismert, nem omlott össze, újraaktiválást kért.Supportot felhivtam, pötyögtem, aktiváltam az OS-t.
Attól függetlenül, hogy a rendszer elfogadja aktiváltnak, az én Vistám legálisnak számít még, vagy a licensz szerint már nem az? -
parandroid
félisten
A megoldás az lesz, amikor minden eladott számítógéphez valóban olyan operációs rendszer társul majd, amivel használni is fogják. Ezt pillanatnyilag notebookok és márkás, illetve előre öszeállított konfigurációk esetében a legegyszerűbb megvalósítani.
Az "alkatrészekből összevásárolom a gépet, és majd teszek rá valami oprendszert" userek pedig továbbra is saját anyag érdekeiknek megfelelően és/vagy etikai alapon fogják megközelíteni a kérdést.
A másik problémát abban látom, hogy a ma nálunk forgalomban lévő akár márkás gépek jó részén mára elavult operációs rendszer van. Személy szerint elvárnék a MS-tól egy olyan terméktámogatást, hogy az adott operációs rendszer terméktámogatásának megszűnésekor (jelesül a Win9x) vonalra gondolok, felajánlja az azt használó usereknek a legális váltást a következő, még támogatott szoftververzióra, és nem elvárná, hogy update-et fizessenek egy amúgy alapfeladatokra még mindig tökéletesen megfelelő P3-as gépre. Ha már egyszer kiadott rá a user egy rakás pénzt, amikor megvette a gépet...
p
-
rii
nagyúr
kerós vagyok
soha bkv, ha mégis, havonta 2x, akkor jegy
soha taxi, még céges pénzből se
autóm nincs, keróval 20 oerc alatt bent vagyok" ... ha betörsz egy boltba és ellopsz valamit, elvisz a rendőr. hidd el, ha lenne rá módszer és kapacitás, a szoftverlopásért is ugyanúgy bevágnának a hűvösre, egyedül annak köszönheted, hogy ilyen frankón elkarcolhatsz, hogy manapság erre nincs erőforrás. ... "
az illegális szoftverhasználatz egy kötelező rossz
anélkül senki nem ismerné meg a SW-eket
ne kergessünk már délibábokat" ... akármilyen kurvára erkölcsösnek és az igazság bajnokának hiszed magad, a dolgok pénzbe kerülnek. megvan a lehetőséged, hogy megkeresd a rávalót, ha meg nem tudod, vagy nem akarod, akkor igenis tessék befogni, de legalábbis meghúzni magad és nem büszke lenni rá, hogy de rohadt ügyesen elloptam a magamnak valót. .. "
majd ha kihagyod a lopás szót, meg majd ha nem bolti csóró szintjére taszítod le az embereket,
rohadtul nem én tartom magam az igazság bajnokának, hanem ti, erkölcscsőszök
én elismerem, hogy ez így nem helyes, de tanulni akarom a soft-otte meg érd be azal az igéretemmel, hogy ha majd pénzt tudok keresni vee, akkor megveszem. majd ekkor akard rámhúzni a vizes lepedőt,
-
Megértettem mire gondoltál (röviden: pistike vesz egy gépet Vista-val, de kiderül, hogy nem jogtiszta a gépen lévő szoftver, hát erre csak azt mondanám, hogy jó kis bolt lehet)
Egyébként van egy jó közmondás: Szegény ember vízzel főz (remélem sejted mire akartam kilyukadni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest