- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Objektívek topikja
- Nikon DSLR topik
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Amúgy az első 1 év általában csak bevezető, és állóképesség-teszt. Aki nem elég kitartó, az kiesik, ez igy van kitalálva."
Ize, hagyjuk mar az ilyen bullshitet, az nem allokepesseg-teszt, hanem trukkozes a penzekkel.
A mai magyar felsooktatasban az, hogy a diak mit tanul, egeszen sokadrangu problema, alapvetoen a kutyat sem erdekli.
-
pakriksz
őstag
Hát igen elég sokat ahhoz hogy tudjam hogy nincs értelme időt és energiát fektetni bele.
"Amúgy az első 1 év általában csak bevezető, és állóképesség-teszt." ezt a szerepet a felvételinek kéne betöltenie, nem elpazaroltatni az emberrel 1 évet(de persze ez nem érdeke a felsőoktatásnak, hanem az hogy minél több ideig minél több fejpénz járjon a tanulókért...) . Habár a beszámolókból látom hogy az azután következő években sem tanítanak hasznosabbakat, maximum kisebb tempóval.
Nálunk meg a csapat fele az első hét után lépett
én még adtam pár esélyt mondván "ennyire xar nem lehet ezt nem hiszem el".
Egyébként a tölteléktantárgyak célja is kizárólag az, hogy elhúzzák az oktatást, így több állami támogatást beszedve. A magyar felsőoktatás úgy működik ahogy a gazdája, az állam: pazarló, korrupt, nem hatékony, haverok mutyi hanta, jó indikátorai ezeknek a mostanában gyakori egyetemi/hök botrányok. De ez így is marad amig "ingyen"(állami pénzen) lehet tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- League of Legends
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Diabetes - Cukorbetegség
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

én még adtam pár esélyt mondván "ennyire xar nem lehet ezt nem hiszem el".