Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz eventus #22218 üzenetére

    Napi normál felhasználás mellett az általad írt "mobil-mobil" voip szerintem nem működik. Arra a verzióra gondolok, amikor mind a két telefonon ugyanannak a voip kliensnek kell futnia, ez szervezés kérdése, majd az 1000 kontaktból mondjuk 4-5 családtaggal megbeszéled, de rengeteg üzleti partner, külső valaki akit hívok, azzal kivitelezhetetlen. Tehát olyan voip megoldás a jó, ami voip irányból gsm irányba megy. Ezek pedig vagy drágák, vagy minőségben vackok.

    Az előfizetésből feltöltősre váltás átgondolható azért, ha belegontolok pl egy 9/19 ft-os percdíjba, akkor ha azt mondom, hogy a hívott számok több mint fele telekomos, a fele más, akkor ha átlagolt 14 Ft-os percdíjjal számolok, akkor is több mint 700 percre elég egy átlag flat tarifa kb 10000 Ft-is díja, ami majdnem 12 óra beszélgetés / hó. Ha nagyon pazarlónak éreznéd a vezetékes számok hívására, akkor legfeljebb azt megoldod olcsó voippal. (A tapasztalatom szerint ha voipon vezetékest hívok, sokkal jobb a válaszidő és a hagminőség, mintha mobilt hívnék.)

    Szerintem a nagy többségnek megérheti feltöltősben, és ma már a szolgáltatók nem adnak szerintem igazi kedvezményt készülékvásárláskor, így az a faktor is kiesik.

Új hozzászólás Aktív témák