- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
metalstorm
aktív tag
Sziasztok! Ha Worldon vennék egy alkalmazàst megoldható ismerősön keresztül fizetni vagy erre semmi mód sincsen?
-
elperroloco
csendes tag
Sziasztok
Q10 tölthető 5V=2A adapterrel??
Köszönöm
-
Orgi
addikt
válasz
Spaeter90 #21633 üzenetére
Az elején 1-1 újraindulás volt Passportomon, de az eladó mondta is, hogy a legutolsó szoftverrel előfordult ez neki is és régebbit használt. Aztán volt kb 1-2 hét, amikor folyamatosan újraindult, óránként többször is, kikapcsoltam minden pin-kód kérést meg ilyet, így végül is "annyira" nem volt gáz, mert viszonylag hamar bebootolt magától... kiválasztottam az új telómat nagy szomorúan és akkor teljesen magától abbahagyta az egészet, azóta nem látom hogy újraindulgatna - biztos tényleg lelke van
Mindig direkt nyitva hagytam háttérben vmi progit (általában az Evernote-ot) és akkor láttam, ha suttyomban újraindult, mert ilyen áttetszően megnyitja a korábban futó programokat reboot után...
Én a helyedben feltennék rá autoloaderrel egy régebbi 10.3.2.x verziót, a 2836 végű előttit (mert nekem ezzel csinálta minden BB-men ezt az újraindulás dolgot) és nem frissíteném. Vagy ha vállalkozó szellemű vagy, akkor 10.3.3 autoloaderrel... -
metalstorm
aktív tag
válasz
Novics #21627 üzenetére
Szia! Én osztottam Google csomagot... Menj be a Play áruházba és tőltsd le a Play szolgáltatásokat onnan! Frissit (vagy mi...) de utána jó! Bár én nem használom...sőt leszedtem minden google dolgot. A pár appot azt az nélkül is fel tudom rakni, navigációra ott a IGO! (egyszer a szülinapit letöltöttem, áprilisban) ...Tökéletesen megy
-
Spaeter90
csendes tag
Visszatettem mindent, hagyom hogy szórakozzon magában. Ha megunja jó, ha nem, megy gariba vagy a lecsóba. Kicsit sajnálnám, mert (ha ez a hiba nem lenne) tökéletesen megfelel az igényeimnek. Orgi neked mennyi idő után "múlt el"?
Köszönöm a válaszaitokat és a közös gondolkozást, legalább kizártunk még jópár problémaforrást. További jó fórumozást kívánok, köszi még egyszer!
-
Orgi
addikt
Z10-em volt aztán most Passportom van. Mindkettő az utolsó hivatalos szoftverrel csinálta ezt. Volt hogy napjában 10* is újraindult. SIM-et cseréltettem, semmi változás, minimalizáltam az andoidos progik számát, ott sem láttam a gondot.
Mire eldöntöttem, hogy kiba*m a p*ba az egészet, magától megszűnt és most nem csinálja (de már nem bízok benne). Fel akartam rakni az utolsó 10.3.3-at, de addigra megjavult, ha megint elkezdi még azzal kap egy esélyt. De különben imádom...
-
Spaeter90
csendes tag
válasz
Spaeter90 #21628 üzenetére
Még egy érdekesség: minden alkalommal amikor kvázi újraindítja magát (amióta feltettem a kérdést megtette vagy 10x) a nyitva hagyott programokat ugyanúgy látom futni, mint egyébként. (Pl a beállításokban voltam, nem zártam be, és újraindítás után a kezdőképernyőn ott virít, mintha mi sem történt volna) Nekem ez már kicsit WTF?
-
Novics
senior tag
válasz
Spaeter90 #21621 üzenetére
Hi!
Ugyanúgy E72-ről jöttem, és ugyanúgy Q5. És ugyanúgy vágott SIM, de nekem szerencsére nem csinált ilyet. Azért megpróbálhatod SIM nélkül piszkálgatni, hogy akkor is kikapcsol-e. Ha nem, akkor a SIM a gond, ha ugyanúgy, akkor viszont felesleges a Trénél sorbaállni, meg fizetni az új SIM-ért.
A PP beszerzés mégsem megy olyan simán, mint gondoltam. Az Amazon nem fogadta a kártyámat, most leszedtem a korlátozást róla, de péntek óta nem jeleztek vissza, hogy mi van. Úgy látszik, hogy ott sem dolgozik senki a hétvégén...
A BBK Futár megy nálatok? Én most felraktam a Gugli pakkot, amit itt osztott meg valaki -érte -, de aszongya, hogy Gugli Play services nélkül nem működik, bekaphatom. A teljes pakkot feltelepítettem, a Garmin Connect és a Fuji Remote is elindult - bár sokra azokkal sem mentem, kapcsolódni egyikkel sem sikerült eszközhöz, bár ez pont nem gond - de a futár nem akar menni. Kb semmilyen app nem érdekel jelenleg - ezért lettem BB-s
- , de ha lelövik a vacakot, akkor azért azt pótolnom kell droidossal.
-
Spaeter90
csendes tag
Lehet az lesz a vége... Most még lefuttatok egy biztonsági törlést, és megpróbálom nem telefonról, hanem BBLinken keresztül lefrissíteni a gyári szoftverét. Ha ez sem segít, akkor irány a Tyémobil.
-
Spaeter90
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja kezdtem Blackberryzni, elsősorban azért, mert megszoktam a qwertz-t (elődje egy E72 volt). No szert tettem egy Q5-re, amivel mint eszközzel, és az új rendszerrel is tökéletesen elégedett vagyok.
Viszont sajnos beleütköztem egy számomra megoldhatatlan problémába, amit remélem a ti segítségetekkel meg tudunk oldani. Véletlenszerűen, napjában többször (van hogy néhány perc, van hogy több óra elteltével) újraindítja magát a telefon. Mivel semmilyen előjele nincs a dolognak, van hogy órák után veszem észre hogy megint kéri a pint, és persze se híváskijelzés, se üzenetek, stb.
Amit eddig próbáltam:
- kikapcsolni minden olyat, ami feleslegesnek tűnt számomra (NFC, Helymeghatározás, Blend, Bluetooth)
- minimalizálni a BB Hub "terheltségét", csak e-mail, és csak fb üzenetek megjelenítése (kikapcsoltam az értesítéseket posztokról, stb.) [gondoltam hátha ezeknek a folyamatos betöltögetése bolondítja]
- Csináltam a BB Linkből gyári beállítások visszaállítását (2x), sikertelenül. (Másodszorra semmit nem telepítettem a telefonra, még a BlackBerry World-ből sem)
- Frissítettem a rendszert reset előtt, és után egyaránt (10.3.2.2836 fut rajta)További jelenségek: Mindig, minden körülmények között képes ezt a "trükköt" elkövetni ellenem. Ha töltőn van, ha nem, töltöttségi szinttől függetlenül. Zsebben vagy asztalon úgy hogy hozzá sem érek, micro SD kártyával, és a nélkül is. Egyszer csak megnézném h mennyi az idő, és látom hogy megint a PIN-t kéri.
A teló T-mobilos, méretre vágatott, de tökéletesen működő sim-mel.
Egy szó mint száz, tanácstalan vagyok az ügyben, remélem ti tudtok segíteni.
Köszönöm ha elolvastad, és ha van tipped azért különösen hálás vagyok!
Üdv, Sántha P
-
Ijk
nagyúr
válasz
Polarstar #21618 üzenetére
Biztos hogy nem lesz ilyen korlátozás. Akartak valamit villantani a CES-en, amúgy meg kiadás előtt mutatták volna be. Jó lesz ez, habár amióta feltalálták a passportot a tökéletes méretű klavival és képernyővel minden csak egy próbálkozás. Ha lenne rendes BB app world, natív alkalmazásokkal akkor a világ legtökéletesebb billentyűs telefonja lenne a PP. Sokkal komolyabb és jobb rendszernek tartom a BB10-et.
-
Kissé szkeptikus vagyok ezzel a "csoda új mobillal".
Könnyen lehet, hogy csak cégeknek lehet megvenni, vagy esetleg valami Speckó Blackberry programban résztvevő vállalatoknak.
Olyan szinten korlátozottak az információk, konfigot sem tudunk. Nagyon várom mi lesz a vége ennek.
Fasza. Tetszik nekem is.Végre jobb a kamera benne, mint Passport.
-
sasa134
addikt
válasz
metalstorm #21612 üzenetére
na akkor OK, ezekutan mennie kell a chrome-es telepitesnek is
-
metalstorm
aktív tag
válasz
l.sebestyen #21551 üzenetére
Nem értem mit kellett volna javítani a billentyün? Pont olyan mint a linken!
Csak a csávó lehet hogy egy kicsit függö...ahogyad remeg a keze -
sasa134
addikt
válasz
metalstorm #21609 üzenetére
mi nem kapcsolodik? nem látja a Win a telefonod? BB Link sem?
-
metalstorm
aktív tag
-
sasa134
addikt
válasz
metalstorm #21605 üzenetére
pl Google Chrome alol is tudsz telepiteni *.bar-t. Itt a leiras: (2. modszer) [link]
-
metalstorm
aktív tag
Sachesi nálam (10.3.3 . 1435) autoloaders-es változatán NEM kapcsolódik. Bar fájlok telepitésére esetleg van egyéb más lehetőség?
-
metalstorm
aktív tag
Egy kérdés.. tudom hogy nem csak a tàrhely mérete ami szàmit, hanem a gyorsasàga hogy a fàjl mérete mekkora lehet (pld videòk). Szòval ezek közül melyiket javasoljàtok és miért? : MEGA,ONEDRIVE,BOX
-
Orgi
addikt
-
Orgi
addikt
válasz
metalstorm #21599 üzenetére
Azt olvastam a 10.3.3-as topicban Crackberry-n, hogy jelenleg nem megy a Snap alatta, remélhetőleg elég sokan dotálták a fejlesztőt, hogy javítsa még valamikor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Öt készülék, három szolgáltató, két szakember. Teljes kép a BlackBerry rendszerről.
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest