- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
yakuza.tora #111 üzenetére
Sorry, de valahol azért remélem még van...
Jogsi? -
picur220
veterán
válasz
yakuza.tora #107 üzenetére
De ha már a személyibe, akkor az igazolványképed helyére menjen, hogy hatásosabb legyen!
-
JuliusCaesar
tag
ikszer elmondták, hogy a statisztikában az van bent, aki minimum egy hónapja BELÉPETT az accountjába. Ergo aki 2006-ban használta utoljára a a steamet, az nincs benne már 4 éve. Sőt, ennél frissebb adatokat nem találsz, mert egy hónaposak.
HA minden szemét bent maradna, akkor kábé 60% GF 440MX a maradék meg 9600pro lenne...
Olvassatok kicsit vissza.
-
iSonic
addikt
Narxiss annyit hozzáfűznék, hogy a régi adatodat megtarja a steam, szóval ha még fél év után azt az adatot küldöd el akkor nem változtatja meg.. max ha csere volt azt átírja, csak egy a baj, hogy van csomó felhasználó, aki beregelt steamre aztán nem használja és azok is benne vannak.. na most érted arról ki tudja éppen, hogy jelenleg milyen konfigurációja van :/
-
-
picur220
veterán
válasz
yakuza.tora #98 üzenetére
Sztem ne vegyél 4890et, mert sok áramot zabál, és nem tud sokkal többet, mint egy 5770.
Egyébként csak egy nvidias matricát kell a gépedre ragasztanod, és meg vagy mentve!
Hunter2: a referencia 4850 hírhedt arról, hogy a hűtő szar rajta, a passzívot akkor gondolhatod... -
Hunter2
addikt
Én azért használok nvidiát mert zsínórban 2 ati halt el nálam. Egy 512-es referencia 4850 3 hét után, ezt gariban cserélték egy passzív 1Gb-os 4850-re az meg fél óra után adta be a kulcsot. Na ekkor mondtam hogy inkább ráfizetek de legyen nvidia.
Nem akarok ebből az esetből messzemenő következtetéseket levonni de akkoriban kicsit megingott a bizalmam az atiban. Bezzeg a 9200Se bírta jóideig. -
JuliusCaesar
tag
Ez így van. Nekem is elfut a gépemen (adatlap) a Tf2, CSS, hl2 meg még pár dolog és ennyi. NEm fejlesztek, mert nem éri meg. Tf2-nek nem kell GTx295, nekem ez elég, ráadásul az ajrót se szarom VGA-ra. De sok steames ismerősöm (és offline ismerősöm)rendszeresen fejleszt gépet, persze ilyen RAM-ra gondoljatok, vagy eladja a régi HD3650-esét és egy Hd4770/5770-net vesz helyette. Szóval szerintem jellemző aki nem egybe, hanem részletekben fejleszt.
Valaki kérdezte hogyan méri steam, engem az elején megkérdezett, hogy beleegyezek-e abba, hogy mérje a konfigomat, mert ez segítene blablabla... Mondtam persze, ha őket érdekli
ui: a Dx10-es rendszereken mit ért? Pl az én 96GT-m Dx10-esnek számít, vagy nem, mert XP-n nyomom?
-
iSonic
addikt
az a baj ezekkel a felmérésekkel számomra, hogy pl csak steam rendszerén keresztül mérték ezt fel, plusz a steam csak azoknak a gépét nézte, akik engedélyezték.. :/
-
zso73
veterán
válasz
yakuza.tora #99 üzenetére
Qwen: Az lehet, hogy a játékok nem mennek Ati-val, mert az NV-re fejlesztették. De a játék fejlesztők hibája ez, nem az Ati-é. Kell egy patch, és annyi. Az NV előnye az, hogy ők rendesen megtámogatják HW-val a program készítőket. Így meg tuti, hogy azokon a kártyákon megy a játék. De a Vantage, meg Sapphire reklámos, ami a legnagyobb Ati-AMD gyártó.
Én is azért váltottam annó Nv-re, mert valami játék nem ment. Az egyik katasztrófával jó volt a DOOM 3, amásikkal meg a Painkiller........ De most új reményekkel megyek neki a dolgoknak. Ati 5770 DX 11powa!!!!!!!!
-
Qwen
tag
Látom kicsit félreérthető voltam.
Nem a "meghalásra" gondoltam hanem a programok terén(játékok) meg hardveres a kompatibilitásra.Mindig sokat olvasni fórumokon,hogy nem müxi az AMD proci xy alaplapba.
Játékok terén nem indul,ha el is indul akkor meg bugos ,hibás driver stb....
Én ezekre gondoltam.Nem mondom,hogy nvidiánál nincs de ati/amd-nél nagyobb arányba. -
Depression
veterán
válasz
antikomcsi #93 üzenetére
-
capulet75
addikt
Meg az 4850X2 és a 4870X2.Ha jól tudom ez is egy széria hisz külön gyártósoron készült.
-
válasz
Depression #92 üzenetére
Jó de akkor vegyük figyelembe az x éve aladott 1900-2900-3800-as kártyákat is.
Csak viccelek. A lényeg, hogy az eredmények az elmúlt évek eladásait tükrözik.Amúgy rengeteg nv kártyát adnak el a világban, nagyon fogytak a gt200-ak, és az átnevezés után a gts250 is. Ne a PH közösségünket vedd alapul, mert az nem jó a viszonyításhoz.
-
Depression
veterán
válasz
antikomcsi #91 üzenetére
Jó, a 4860 kimaradt nálam.
De a steam a használatban lévő kártyákat veszi figyelembe, nem az eladottakat.
És ha 2 éve eladtak 20 millió 8800-ast, idén meg egyet sem, attól még mindig az vezet. -
válasz
Depression #84 üzenetére
Melyik az a 4 féle 4800-as kártya?
Gyorsan összeszámolom:
4830 (640/800sp) - 4850 - 4860 - 4870 - 4890 ez rögtön 5,5
és ha szigorúak lennénk hozzászámolhatnánk a szar 770-es gpu-kat is, mint a 4730-4750.
Egyébként nem úgy nézik, hogy 2-3 év alatt miből mennyit adtak el, hanem mindíg az adott időszakban elért eredményeket vetik össze.
-
válasz
capulet75 #21 üzenetére
Miért lennének fordítva? 2009 Q3-ban is kétszer annyi nv vga-t adtak el, mint atit.
És jelentős szerepe volt benne a gt200-as kártyáknak is.Semmi meglepő nincs a felmérésben, eddigis köztudott volt, hogy az nv birtokolja a videokártya eladások majd 2/3-át.
Most, hogy gyakorlatilag minden gt200 lapkát megvettek az nv-től, gf100 chipes kártyát pedig még nem árulnak, viszont az amd kint van már a dx11-es vassal, várható 2009 q4-re pár százalék nv részesedés csökkenés, de még így is övék lesz a piac zöme.
-
cskamacska
addikt
válasz
Depression #88 üzenetére
Nem..
Ó hogy a HDMI mentse meg elkárhozott fületeket!
-
Depression
veterán
válasz
cskamacska #87 üzenetére
Szerintem meg az emberek többségének bőven elég. Nem lehet mindenki vájtfülő.
-
cskamacska
addikt
Szerintem meg ennek nem kell örülni, mert a gány gyártó "közepes vagy annál rosszabb" kártyáit nem az ESI ccucai, de még csak nem is az Asus felső/középkat kártyák túrták ki a piacról, hanem a "van a lapon minek másik" igénytelenség.
Persze spdifen akár hallgatható dallamok is kigyömöszölhetők lennének az alaplapi hangizékből is(feltéve hogy a te alaplapid tud live-ot, vagy connect-et, vagy egyáltalán van külső dac-os cuccod), de saját tapasztalat az, hogy az analóg kimenet használatos legtöbbeknél, az meg.. -
Depression
veterán
Bocs, a dupláért, de közben olvastam tovább.
Egyébként írják is, hogy ezt a statisztikát a havonta begyűjtött adatok alapján számolják, így a be nem jelentkezett acc-okat nem veszik figyelembe. -
Depression
veterán
eddig olvastam
Ha megnézitek a részleteket, akkor a 8800-as nv az első (ami ugye isten király volt, mellesleg 8800GTS320-tól kezdve a 8800GT-ig minden benne van.
Utána jön a 4800-as, amiből ugye csak 4 fajta létezik.
És 8800-ből természetes, hogy sokkal többet adtak el 2-3 év alatt.Ami számomra igazán fura, hogy a crossfire szinte 0.
Ja, és a steam szerencsére tele van apró, szórakoztató, de gépet nem igénylő játékokkal.
-
Sennalacy
aktív tag
Így már érthető, hogy miért nem törik magukat, hogy 4 magos CPU-kra és dx11-re fejlesszenek.. Azt hittem ennél azért fejlettebb az átlag.
-
tzsolesz
nagyúr
Akkor tehát annyiról van szó, hogy 2007-es NV-és konfig, még mindig több van STEAM körökben, mint modern DX10-es ATI-s konfig. Ezzel most mi is a baj.
Ami itt a leglényegesebb infó: DX10-es rendszert használók körében a HD4000-es széria a legtöbb. Ennyi.
Dx9-es rendszerek esetében pedig ezek szerint az X1650, 1950-akat legyőzi az NV 7600, 7800 széria. A fenti adat csak erről szól, mármint az a torta szelet. Csak félre értik sokan. -
HyP3b0y
senior tag
Jáááj tezsvííírem ne vegyéémáá ÁEMDÉ-ááááti kombó máááá naaa, lééégyszíves!!!
On is legyen: Én egyike vagyok a "leragadt a cs-nél" csoportnak(mondjuk a 2hetes játék időm 5óra alatt van, csak ha hívnak akkor játszom) és már nem egy éve nyúzom. A játék nem igényel Core i7-t HD5870el, én is annó egy 7300as Nv.-n kezdtem(még jó, hogy a gddr3-ast vettem), de nem egy ember van aki még most is egy 631es P4est ver egy 6600gt-vel egyetemben ha nem adja be
-
Sanyix
őstag
válasz
ez_meg_emaz #41 üzenetére
"Csak mert bennem eddig az volt hogy egyrészt jobban huzhato és kevésbé melegszik a c2d mint egy phenom, de igazábol nem jártam ennek utána."
Na ez az
mert ez nem, és nem is jártál utána mint írtad
emellett normál embernél van még egy tényező ami még fontosabb: ár. Így amd-ati a legjobb választás, ez az oka hogy a fórumozók többsége amd-ati mellett van, az ár/teljesítmény/bővíthetőség
-
LackoMester
addikt
na ja
aztvallom,mindenki azt vesz amit akar,amit a pénztárcája elbir...legyen az Intel-AMD,nVidia-Ati..csak ne fikázzuk egymástazért egy jó hangkártya kicsit más,mint az integrált megoldások
-
Robi BALBOA
őstag
Érdekes kis statisztika, azért az meglepett, hogy 1magos procit 21% használ.
-
capulet75
addikt
Nah van ilyen már itt is.Irjatok.
-
bocsika
aktív tag
Bakker nem hittem volna hogy ekkora az NV előnye.
-
caizzz
senior tag
A steam-emulátor is beleszámít?
-
Speeedfire
félisten
akkor elég átlagos a konfigom a felmérés szerinte
no para, majd lesz nekem is idővel fejlesztés, márcsak a pénz hiányzik -
decibel
aktív tag
-
capulet75
addikt
Nem hiszem hogy ennyire le kéne becsülni a magyar piacot.A pc-nket részegységenként cseréljük legtöbben.Talán éppen ezért megengetheti magának sok felhasználó mondjuk a 50-60k-s videókártyát.Hisz nem kell egyszerre 2-300-at kiadni egy komplett gépre.Ha valaki akar mondjuk egy 4890 vaporX 2 gigás karit kereskedőtöl akkor eladja a x kártyáját és "csak" a pluszt kell hozzárakni.igy talán nem is olyan vészes a kiadás,emiatt működhet olyan sok számtech üzlet és e-kereskedés.
-
proci985
MODERÁTOR
néha meg teljesen felesleges fejleszteni. multimonitorosok között elég szép arányban vannak a 2x19"/20"asok is, azokhoz pedig egy 4670 is elég, úgyis csak egy monitoron tud játszani a játékok jórészén (autóversenyhez ez nem ideális, a SupCom meg nem VGA bottleneckes 2560x1024ben sem). ugyanígy, a Source motor gépigénye sem egetrengető, egy x1600proval a portal szűrők nélkül vígan ment highon giga rammal és egy cel2.66Dvel.
másrészről meg gépet nyugatabbra se évente cserélnek, 3 évet ki lehet bírni elavulás nélkül (8800ultrák még mindig bőven alkalmasak játékra -a GTS250et majdnem hozzák-, talán a 7950GX2ők és 1950XTXek is némi kompromisszummal).
-
Zin
őstag
Ja ez csak részben!Minden lakasba be kene menni azt akkor derulne ki, kinem milyen a gépe.En akkor hinném csak el...magyarok amugy is lemaradnak mindig mert nincs penz...legyen az felbontas vagy hardver!
-
r-chee
őstag
Ez a Steam-es felmérés csak részben ad hiteles képet, hiszen rengeteg játék van, ami nem használ steam-et. Szal pontosabb lett volna az a cím, hogy "Milyen hardvereket használtak a steam felhasználók/játékosok 2009-ben?" .
-
Morden24
nagyúr
Fentebb is szerintem csak az lett mondva, hogy most ár/érték arányban az AMD processzorok nyerőbbek, az ATI vga-k meg minden téren nyerőbbek.
Ez nem jelenti azt, hogy szar az nV, vagy az Intel (függetlenül attól, hogy mondjuk személy szerint mit gondolok a mostani üzletpolitikájukról).
-
ló úr
őstag
Sok még a befásult NV fan,aki meghallja h Geforce és megy álló farokkal vásárolni. Én nem mondom h jobbak a pirosak,azt se h rosszabbak. Mindenki vegye mazt amit szeretne amit akar. Énnekem is volt már mindenem. Volt már AMD-m nvidiával,meg atival is,volt már intelem nvidiával meg atival is,a mostani gépembe van egy Intel proci,meg ati,de amikor megvettem akkor opl. egy 9600 GT volt bele vásárolva,szal. ilyen ez
De én speciel ha váltok akkor AMD-ATI combóra fogok,de persze mindenki tegyen saját belátása szerint!! Ez olyen mintha vkinek megmondanám,h tezsvírem ne vegyél Suzukit,mert az egy hugy,egy guruló koporsó,vegyél inkább Saab-ot,vagy mittomén. Mindenki azt vesz amit akar,meg amire pénze van!! Kész,pont
-
TazLeacher
nagyúr
Én úgy tudomm (de nem biztos), hogy a régebbi felhasználók adata is benne marad a gépben. Tehát ha valaki annó évekkel ezelőtt bejelntkezett a Gef6800-asával és azóta sosem (vagy csinált már más account-ot), akkor örökre benne marad a statisztikában monjuk, hogy Béla01 XP-t használ, 6800Ultrát és Intel prockója van. Ha jól tudom.
-
capulet75
addikt
Nekem spec intel procim van és ati vga-m.Akkor én most kit utáljak?Mekkora baromság különben is hogy :utálom az ati-t.De én nem.Akkor te is dögölj meg!Nvidia az isten!Miért?Haljál má' meg te nyomorult atiparaszt!Hmm...Egyébiránt az intel szerintem felsőkategoriában "kissé" el van szálva az áraival meg magátol.A Nvidia meg a saját üzletpolitikája miatt szív.
-
Mantin
aktív tag
ööö bocs hogy ilyen hülye vok de ez mit jelent? EAX67856542358
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát egy ideje annyira nem merültem bele ebbe a témába, mivel jo egy éve másra megy a pénzem amit eddig a gépre költöttem. Vga-kat azért követem még, de procikat annyira nem lestem.
Anno mindig amd-ati volt a favorit, aztán core 2 duo után ugymond átálltam a "sötét oldalra"És azota nem volt fejlesztés proci szinten. Vga-bol 1x volt nv-m amikor kijött a 8800gt. Ebböl is látszik hogy nem vagyok elfogult, az ár/teljesítmény jobban érdekel. (Persze az ati mindig is szimaptikus volt ezt nem tagadom.)
Ha ma rakhatnék össze egy konfigot én akkor is maradnék intel+atinál. Vmi erösebb core2duo vagy core2quad. Legalábbis ha a játékos gépet raknék össze. De mondom mivel nem néztem utána ha nem gáz vki megindokolná miért jobb választás prociban a phenom2 mint egy core duo? Csak mert bennem eddig az volt hogy egyrészt jobban huzhato és kevésbé melegszik a c2d mint egy phenom, de igazábol nem jártam ennek utána. Ha ph-sok(értelmeseb forumozokra gondolok) többsége phenom mellett van akkor annak megvan az oka biztos.
(#37) caizzz:
Ez hatalmas volt!!!
-
caizzz
senior tag
A Tények gyermekeim:
Az AMD hibázik, szaggat alatta a Crysis, a doboza büdös, a csajok nem buknak rá a diszkóban, na hát meg ugye a terroristák fejlesztik.
Az ATi kártyák megfőnek, ezeken is szaggat a Crysis, a dobozuk még büdösebb mint az AMD cpuké, driver nincs hozzájuk, nem fut rajtuk épp az amit szeretnél.
Ezzel szemben:
Az Intel CPU-t maga Mózes hozta le a hegyről, dobozának illata a vaníliás-csokoládéra hasonlít, a csjaok imádják, minden 200 fps-sel megy vele, ami nem az is, Mindenben gyorsabb mint a konkurencia, még abban is amiben nem, és megéri megvenni, mert olcsóbb is mint a drágább.
Az Nvidiát nem nehéz dícsérni, igazi remekművek, dobozuk szagától bármelyik csaj aldáfekszik, a Crysis csak ezzel megy jól, az ember pöcsét kb 30 cm-rel hosszabítja meg a vásárlás pillanatában, az NVidia emellett a korrektsége, innovatív szemlélete és az őszinte üzletpoliktikája miatt még szimpatikusabb. Dugni fogsz ha ezt veszed öcsém!!!
-
HyP3b0y
senior tag
Magától gyűjti és egyszer amikor úgygondolja egy popupban megkérdi, hogy akarod-e feltölteni és áttudod nézni, hogy korrekt-e az általa összeállított lista.
Az nvidiák azért vannak fölényben, mert nem mindenki újít és 1-2évvel ezelőtt jobban ment a zöldeknek(klasszisokkal), mint a vöröseknek...7600/7800/8600/8800 és talán még a 6600/6800 amiből vitte a pálmát a maga idejében.
-
Morden24
nagyúr
Aki most nVidia-t vesz, az nincsen eszénél.
(Megbízhatóságra nem értem, miért lenne jobb vagy rosszabb egy nV, mint egy ATi...)Intelről meg ugye annyit, hogy ezzel a húzásukkal, hogy a felső és alsó kategóriát platformszinten szétválasztották, igazából azt mondanám, hogy kegyetlenül gáz.
Arról nem is beszélve, hogy ha játékokat nézünk, akkor az i7 többletteljesítménye mondjuk egy PII-es csúcshoz képest egyszerűen funkciótlan. -
Morden24
nagyúr
Ja pardon, még régebbi hardverhez tartozik: tőlünk nyugatabbra nem annyira divat a sufniPC, jóval magasabb a készre szerelt gépek meg notik vásárlása. Ezeket meg nem fejleszteni szokták (pl. USA tipikusan ilyen), hanem el/továbbadják, és vesznek újat. Szóval ilyen okok is lehetnek
-
Morden24
nagyúr
Ez csak Steam, az eladások meg globálisak.
Kár a kettő között párhuzamot vonni.Egyébként abból, hogy minden nVidia meg Intel, csak az látszik, hogy a "gémer" szekció agyilag zoknibb, mint a globális átlag. Mivel a Steam ugye kizárólag játékra jó, ezért nyugodtan mondhatjuk, hogy ezek gémerek
-
capulet75
addikt
Ezt a felmérést meg kellene csinálni a PH! felhasználók közt is.Érdekes adat az Nvidia ilyen mértékű előnye,az elmult fél év
eladási statisztikái majdnem forditva vannak.Bár a g80-g92 nagyon népszerű széria volt,gondolom ezen kártyák többségét azok teszik ki. -
Morden24
nagyúr
Nem csak függőkről beszélek (bár pl. a csé függők bőven vannak annyian a Steam-arányban, hogy egészen konrkétan számolni kelljen velük - főleg, mivel nem csak egy csé van; aztán ott van még a DoD, Team Fortress... összeadva elég sok ember lehet).
Lehet egy halom ember, aki azért nem fejleszt vga-t, mert nem kell neki jobb. Esetleg nincsen rá pénze.
Mondjuk abban igazad van, hogy biztosan van egy nagycsomó ember, aki pl. vga-hoz bundle-ként kapott steam-es játékot anno beaktivált, aztán lehet, hogy a vga már rég kuka, vagy el van adva, és az acc meg ment vele vagy a szemétbe, esetleg csak simán tetszhalott.
Ettől függetlenül én a régebbi géprekre nem azt mondanám, hogy tuti inaktívak és irrelevánsak, hanem csak simán régi gépek
-
Most megnyerted a vonatkoztassuk mindenkire azt amit mi is csinálunk serleget.
Az egyik barátom öccse, olyan napi 8-10 órát lóg a STEAM-en CS-zik alaplapi VGA-val.
Több mint 2 éve egy fillér nem lett arra a gépre költve.Másik ismerősöm, napi 22-23 órát GW-zett, olyan géppel ami 2 éve is elavult volt.
Lényeg, hogy nem mindenki olyan kocka mint mi páran errefelé.
-
Slystyle
őstag
Komoly kis statisztika ez. Kár, hogy nem mondták meg hány felhasználóból. Wiki-n találtam egy infót, hogy 2009ben 20 millió aktív felhasználóval rendelkezett a steam. Azért elég komoly szám ez
Szóval lehet számolgatni, hogy körülbelül miben mennyi
-
Morden24
nagyúr
Miért ne lehetne valaki attól még aktív játékos, hogy nem költ a gépére? A Steam-en nem csak a vadiúj játékokkal lehet játszani.
Van, akinek mindössze azért van Steam-je, mert mondjuk Csézik. Én ettől még nem nevezném inaktívnak.
Meg mondjuk minek vegyen VGA-t, ha csak dx9-es játékokkal tolja XP-n?
-
caizzz
senior tag
Egy dolog látszik a statokból, rengeteg user van a steamen (kérdés, hogy ezek aktív felhasználók-e, vagy csak regeltek, aztán el is tűntek), akik jóideje egy fillért nem költöttek (VGA terén legalábbis) a pc-jükre.
Szóval nem feltétlen releváns ez a pár szám. Az aktív játékosok körében (és itt nem azt értem, hogy belogol évi 1x a steambe, hagy nagymami leszedni a steamet mert azt hiszi, kimossa neki a szarosgatyát) biztos hogy nem.
-
Nunder
őstag
Sok mindenre gondoltam mikor klikkeltem a cikkre, de hogy ekkora az Intel - nVidia fölény arra nem. Kicsit meglepett, főleg úgy hogy rengetegen a HD48xx mellett voksoltak. Tanulságos eredmények, sose figyeltem eddig fel rájuk.
-
válasz
deathtania #7 üzenetére
Miért pont ez a 2?
-
deathtania
senior tag
intel és ati rulezzz
-
r-chee
őstag
A Steam kliens küld adatokat a gépemről, ha játszok, vagy ki lehet tölteni valahol Steam-en a konfigom adatait?
-
whiz
aktív tag
"Hangkártya tekintetében a legtöbben a Realtek HD Audio-t preferálják"
Hát ja, ez van egy rakás alaplapon...
-
misx
senior tag
A Windows 64 bit növekedésén nem lepődök meg, valóban jól van összerakva és persze időtálló is (amíg nem váltunk 128 bitre
).
-
Pár havonta szoktam nézegetni a statisztikákat, lehet érdekes dolgokat figyelni.
Mondjuk a steam felhasználók sztem eléggé "haladnak a korral", mégis a nagy számokból az jön ki, hogy jelentős többségük nem "brutál" gépet használ.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Steam felmérése szerint a legtöbb játékos az Intel processzorokat favorizálja, míg videó kártyák tekintetében az nVidia a befutó.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest