Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
És ami a legdurvább azon kívül, hogy leselejtezésből szereztem tökéletes állapotban, az az, hogy eleve USB portos volt már abban az időben is, és van benne egy 3 portos USB HUB is, sajnos csak 1.0-ás, de nagyon praktikus. Egy rejtve van a bill alján fekvő pozicióban mondjuk pen-drive kulcsnak, kettő pedig hátrafelé. Nagyon hasznos, bár logikusan nem ezeken a portokon mozgatok nagy adatokat, ide csak a webkamerám és az egerem van bedugva.
Akik leselejtezték azt mondták, hogy ez egy szar ("hozzáértők") és dobják ki a fenébe, úgy 80 darab ugyanilyen bill. volt ott, de már csak 6-ot sikerült megmentenem, mert a többit összetörték, hogy a szállító gép "könnyebben megehesse", ahogy ők fogalmaztak).
MÁS: tetszik ez a billentyűzet, de még soha nem próbáltam ki ilyen ergonómikus csodát. aki használ ilyen billentyűzetet elmondhatná mennyi idő volt átszokni, megszokni normál bill. után.
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
Én mai napig ezt használom. Nagyon strapabíró, nagyon jó és pontos nyomásponttal.Rugós darab, nem ilyen műanyag, vagy gumi pöckös mint a legtöbb mai billentyűzet. Az átlagtól egy picit keményebb, így megvéd rengeteg "félre ütéstől". Mondjuk nekem magyar kiosztású.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik