Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpasztoi
csendes tag
Én is nagyon vártam, hogy mit hoznak az új Windows 10-es mobilok, de azt hiszem jól éreztem, hogy ez megint kevés lesz. 2 évig volt egy Lumia 520 telóm és a Microsoft mindig csak ígérgetett a rendszerrel kapcsolatban: több lesz az alkalmazás, jobb lesz, összehangoltabb lesz az asztali verziókkal stb. A Windows 10-et is már hónapokkal előtte hirdették, hogy milyen tuti lesz.
Szerintem egyébként maga a Windows 10 koncepció, a kezelőfelület és a gyári alkalmazások egy nagyon jó irány. De sosincs olyan érzése az embernek, hogy kiforrott lenne. Mindig minden gyerekcipőben jár. Közben visszaváltottam Androidra (kicsit félve), mert nem akarok megint 1-2 évet várni, mire beérik a rendszer. Szerintem nagyon bele kéne húzniuk, mert így lehet, hogy el fognak tűnni az Android meg az iOS mellől.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Projektor topic
- Gombász topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest