Új hozzászólás Aktív témák
-
bpasztoi
csendes tag
Én is nagyon vártam, hogy mit hoznak az új Windows 10-es mobilok, de azt hiszem jól éreztem, hogy ez megint kevés lesz. 2 évig volt egy Lumia 520 telóm és a Microsoft mindig csak ígérgetett a rendszerrel kapcsolatban: több lesz az alkalmazás, jobb lesz, összehangoltabb lesz az asztali verziókkal stb. A Windows 10-et is már hónapokkal előtte hirdették, hogy milyen tuti lesz.
Szerintem egyébként maga a Windows 10 koncepció, a kezelőfelület és a gyári alkalmazások egy nagyon jó irány. De sosincs olyan érzése az embernek, hogy kiforrott lenne. Mindig minden gyerekcipőben jár. Közben visszaváltottam Androidra (kicsit félve), mert nem akarok megint 1-2 évet várni, mire beérik a rendszer. Szerintem nagyon bele kéne húzniuk, mert így lehet, hogy el fognak tűnni az Android meg az iOS mellől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest