Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Évek óta látod a "fikázásaim"...tök jó van egy újabb rajongóm.

Akkor ha már ilyen jól lenyomoztál akkor gyűjtsd nekem össze azt küld át privátban, (mert gondolom felkészült vagy belőlem, ez a minimum egy rajongómtól) hogy az utóbbi időben hol fikáztam a wp-t légyszives, mert olvasni járok szinte az összes wp-vel kapcsolatos fórumba de nem fikázok veled ellentétbe aki meg itt kardoskodik ha valaki olyat mond ami nem tetszik neki. Amit itt leírtam pár hozzászólással lejjebb az sem "fikázás" volt (hogy használjam a te nyelvjárásod).Snookerface: Mutasd meg nekem legyél olyan kedves hol írtam, hogy szar! Nagyon érdekelne.
hjoci1980: És hol voltál te? Miért nem írsz véleményt a gyereknek akkor? Írd meg neki mennyire jó. Győzd meg. Csak arra vagy képes, hogy a "fröcsögésünkre" reagálj és méltatlankodj. Ahelyett, hogy erre pazarolod el az energiád, tekerj tovább azt ahogy fentebb írtam győzd meg. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest