-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz dewil666 #3246 üzenetére
2500 mAh / 750 mA = 3,33 h. Ez ennyi, az XL-nél írták is negatívumként valamelyik tesztben, hogy az alacsony töltőáram miatt 4 óra alatt tölti fel a 3000-es akkut.
Én pl. a 2A-es tablettöltővel szoktam otthon a telókat tölteni, az gyorsan telenyomja[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
zorzy4
addikt
válasz dewil666 #4619 üzenetére
Teljesen normális. Én még nem találkoztam olyan telefonnal, aminél ne tudnék megborotválkozni és egy kávét lefőzni, mire offline jelt talál. Ha egyszer jele talál és utána közvetlenül próbálom újra akkor szokott csak gyors lenni.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
ToniSoprano
addikt
válasz dewil666 #4616 üzenetére
Ez tök természetes, semmi baj ezzel, főleg ha mozgás közben vagy akkor pozícionál nehezen. Az online módban a cellainfok alapján 3-szögel, sokkal gyorsabban talál pozíciót lásd A-GPS. Mondjuk ezeket ha jól tudom letölti a műholdadatokat netről, de ha külfödön vagy akkor teljesen újra kezdődik minden, mert az adatok nem használhatóak.
Javasaltom, legelőször álló helyzetben pozícionálj be, vagy lehetőleg WIFI kapcsolattal pozícionálj, mert akkor letölti a műhold adatokat és elvileg után gyorsabban kéne pozícionálni utána.
Mozgó járművön sajna nagyon lassan pozícionál be a GPS internet adatok nélkül, azért a műholdak 20 000 km távolságra vannak töled ne feledd és azért kell pár számítást végezni a telónak a 10 méteres pontossághoz:[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dewil666 #19551 üzenetére
Hát ehhez nem tudok hozzáfűzni semmit sem Megpróbálnék egy olyat, hogy beállítasz megint mindent aztán figyeled eltűnik-e vagy sem vagy valami bug volt.
(#19552) Vtwo: Érdekes. Nálad is skype-ról jöttek a fényképek? Nálam facebook-ról töltötte le őket és azóta is megvannak,
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz dewil666 #19558 üzenetére
Szerintem emiatt ne csinálj HR-t!
A feleségemnek, és nekem is eltűntek a fényképek. Azt hittem, hogy az Anniversary miatt van, de inkább szerver oldali a hiba. Mostanában váltott dizájnt az outlook.com, és azzal szinte egy időben tűntek el a névjegyek képei. Egyenként visszaállítottam, azóta jó, sőt mostmár a weben is megjelennek.[ Szerkesztve ]
-
zolee001
őstag
-
törölt tag
válasz dewil666 #24766 üzenetére
Ez nagyon különös. Számtalan ilyen költözést segítettem végrehajtani, de soha nem futottam bele ilyen esetbe. Pont ez az egyik nagy előnye és kényelmi funkciója. Android, iOS vagy WP/W10, mindegy; mindig ugyanazzal a Google-fiókkal belépve, mindig ugyanazt a névjegyzéket látom.
Esetleg ha megvolna a pontos hibaüzenet, könnyebben tudnánk segíteni.
-
rover45
őstag
válasz dewil666 #24764 üzenetére
Én anno a people.live.com címről exportáltam ki a névjegyeim és ezt a fájlt importáltam fel a gmail webes contacts.google.com felületére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest