Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooper911
senior tag
válasz
bilimbalam #3 üzenetére
Nem csak konzolon nyűg.
PC-n használtam nagy boldogan egy fizetős géppel (Mooney). Tök frankó volt. A fórumban sokan panaszkodtak a patchek után, nekem semmi gondom nem volt. Most a konzolos verzió miatt belerakták ezt az asist módot és nem tudom használni a gépet amit megvettem hozzá. Ha kikapcsolom az asist módot akkor sem. Oké majd javítják, szóval várhatok rá. Addig nézzük meg a most bekerülő C172 kétéltű gépet. Nem lehet vele fordulni a vizen ! Ez nem csak nálam ilyen, mindenki panaszkodik rá. szóval lehet szívni vele rendesen.
Én sok játéknál tényleg nem értem, miért kell ráerőltetni a patchet valakire, vagy miért nincs egy visszavonási lehetőség ha valami gond van. Euro Truck Simet is ezért hagytam abba. Jött egy patch szétvágta az összes modot... de ott legalább az alapjátékkal nem volt gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Google Pixel topik
- Horizon Forbidden West
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest