- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabx76
senior tag
Mivel SZVSZ ezt alapvetően HTPC-khez szánták, igenis jól jön a kis LCD.
Nekem is valami hasonlóban van a kisebb gépem (az MS) és adtak hozzá SFX tápot is. Ha jól emlékszem, 280-asat. Mondjuk ez utóbbit lecseréltem egy 300W-os Deltára.
A CD/DVD pedig elég jól használható így is. -
nyunyu
félisten
Dehogynem lehet rendes DVDt belerakni, ahogy jon ki a talca, az lehajtja az elolapot.
Egyebkent hasonlo elrendezesu hazakat mar lattam olcsoert Gaba vagy ColorsIT kivitelben, eleg csapnivaloak.
Ha meg elszall az olcso tapja, akkor orulhetsz, ha az alaplap+proci megussza.Ja, es nem mindegyik SFX tap fer belejuk.
Ha a regebbi szabvanyu, kulso ventiset sikerul kapni, akkor lehet formara kalapalni a hazat, hogy beferjen.Hopp, most nezem a Spire belsejerol keszult kepet, azon pont regi tipusu SFX tap van, elfer az alul kilogo venti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 09.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest