Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- Mi történik, ha frissítés közben kikapcsolod a PC-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#65675776 törölt tag Az, hogy neked nem volt szerencséd hozzá nem jelenti azt, hogy kevés lenne belőle. Tunerkártyákból pl hegyekbe készülnek az x1-esek, ahogy mindenféle portkártyákból is. Csak be kell menni egy számtechboltba, és tudsz venni. A jelek szerint az egész Fusion project lényegét nem érted. Az IGP esetén nem csak a megjelenítés a fontos. A heterogén számítási modell erőteljes támogatására helyezte a hangsúlyt az AMD. (Olvass utána, nemrégiben volt róla cikk PH!-n is.) 
- 

nvyktor aktív tag válasz  Mr.Csizmás

üzenetére Mr.Csizmás

üzenetéreOké. Tudom, hogy létezik, csak még nem volt szerencsém hozzá. 
 De köszi a linket!
- 

kill_bill1 tag Iponon már van FM1-es giga alaplap. 
- 

nvyktor aktív tag Mikor is lehet megvenni?  Ennyiért ez a teljesítmény teljesen jó. Bár felmerül egy kérdésem. Ha támogat a lap pcie x16-os vga-kat, illetve ahogy írták crossfire-t is, akkor minek az igp? Vagy ilyen szintű tömegterméket akarnak csinálni belőle? Vegye mindenki ezt a lapot? A tuningosok is, meg akik nem akarnak bele vga kártyát pakolni azok is? Biztos én vagyok lemaradva, de akkor sem értem. Még raid is van a lapon. Meg 3-as usb és sata. Mindenféle szempontból ez egy ütős lapnak számít. És erre árazás szempontjából máshová pozicionálják... Más: úgy látom javítva lett a cikk, mert most azt írja, ami a képen is látható: 1 db pcie x16, 1 db x8, 1 db x1 és egy sima pci. Ez van a képen is... Bár én még nem láttam pcie x1-es foglalatba való kártyát.  
- 

Dolby senior tag Ne felejtsd el hogy nem a felhasználók tuningolják még, hanem a tesztelők, akik vélhetően bár letesztelik ezeket, de valószínűleg az őrültebb felhasználók közé tartoznak :-) És ha robyeger infóját hozzá vesszük akkor még érthetőbb hogy miért a tuningolt eredményekről lehet hallani... 
 Fogyasztásban pedig pont nem lap+procival kell felvegye a versenyt hanem lap+proci+vga-val.
- 

arn félisten csak en erzem ellenmondasosnak, hogy mindenki arrol beszel, hogy "igen gyenge a teljesitmeny, de nekem eleg", aztan utana meg elkezdik ezt tuningolni, hogy a sz*r helyett kozepsz*r szintet erjen el... ha valakinek teljesitmeny kell, akkor miert ilyet vesz? ha nem, akkor minek tuningolja? meg abban sem vagyok biztos, hogy fogyasztas/ar/teljesitmeny komboban ez lenne a befuto egy ilyen 3ds tesztben (mongy legyen a lap+proci kindulasi alap)... 
- 

Boxi88 őstag Tetszetős darab!  
- 

kerelo aktív tag Mindig is szerettem az MSI-t.De hogy a tiltás ellenére eredményeket közölt,így még szimpatikusabb lett. amúgy már tele van a hócipőm az AMD titkolózásával.20-ért a lap nagyon király lenne ,az tuti 
- 

vinibali őstag az AMD megtiltotta az eredmények nyilvánosságra hozását, ennek ellenére mégis mondtak valami MSI-ék, megrovás szagot érzek  
- 

Móci addikt válasz  Mr.Csizmás

üzenetére Mr.Csizmás

üzenetére100 dodóért ez bizony nem lenne rossz vétel... 
 Remélem nálunk nagyon sokat nem raknak rá.
- 

r9550 senior tag egy a baj hogy szerintem nem kezeli a 140w tdpjű procikat mert csak 4 pines a p4 csatija de ha tévedek nyugottan alázzatok  
- 

válasz  Mr.Csizmás

üzenetére Mr.Csizmás

üzenetéreMire ideér 30+ ezer lesz, ez tuti  
 Pedig vennék, vagy ebből építenék gépecskét másoknak.
- 

HeavyToys senior tag válasz  Mr.Csizmás

üzenetére Mr.Csizmás

üzenetéreEz nagyon korrekt ár, már csak az a kérdéses, hogy ugye ezekben a nagyon pici házakban mennyire lesz megoldható a hűtés, mivel ha jól tudom, akár 100W-os TDP osztályig is támogatja ez a lap a Llano procikat. 
- 

Mr.Csizmás titán 
- 

X Factor addikt Kép pici volt azt hittem a fekete is x16, de ezek szerint akkor a cikkben van hiba. 
- 

X Factor addikt Ilyen lapra 3db pci16x tök felesleges, ettől független a 11k az nagyon szép eredmény. 
- 

Mr.Csizmás titán  napközben pont erről írtam az alaplapos topicban, hogy minek nekem 2-3 pcie, vennék kisebb méretű lapot...erre tessék vírit az MSI  
- 

ftc nagyúr Kezdenek szálingózni alapok is.....olyat keresek vagy lehessen venni amin van ieee port 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Delphi programozás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

errefele nagy az elmaradottság értem akkor viszont nemrossz főleg tesztet látva róla elég ütős kis cumó lesz
 errefele nagy az elmaradottság értem akkor viszont nemrossz főleg tesztet látva róla elég ütős kis cumó lesz

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)