- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
hallador #199 üzenetére
Akkor hasonlítsd össze az olcsó valamit a használt drága business termékkel.
Az a baj a mai Médiában, Saturnban, Auchanban, Tescoban meg a többi szupermarketben árult eszközökkel hogy nemes egyszerűséggel nézve hulladék szar szemét mind. Ezek az eszközök a tervezett avulás csatarendjébe beállított elemekkel telepakolt, vevőcsalogató cuccok. Bemész a Tescoba, megveszed 100.000 Ft-ért. Ha felmész a hardverapróra, akkor 50.000-ért kapsz T500-ast. Fele árat fizettél, 4x annyi időt fogod tudni használni és nem kell azon agyalnod hogy miért olyan rohadt lassú fél-egy év múlva.
Példa: Dell Inspiron XXXX : 1 év 1 hét után az akkumulátora 1 óra 13 percet bírt ki. 1 év 1 hét 2 nap múlva 17 percet bírt ki. Az akksit elvittük egy szakihoz, aki szétkapta az akkuházat, valamit mókolt vele (nekünk azt mondta hogy chipet cserélt benne) és láss csodát másnap 1 óra 15 percet bírt ki. WTF...
A 3 éves T510-esem szépen lineárisan csökkenő akku teljesítményt mutat, semmi összezuhanás... Nem forrasztódnak ki a golyóim ha az ölemben van, nem borotválkozok a kijelző segítségével, a zsenérok úgy állnak mint a mondabeli Katiban a gyerek. Magamnak 350-ért vettem T510-es anno újonnan. Azóta a család és baráti kör ÖSSZES laptopját T500-T510-R500 modellekre cseréltem (hála alfa és pár egyéb hwaprós kollégának)
Mindezt 50k/db áron...
Azokat az embereket nem értem, akik kijelentik hogy aki új autót vesz az hülye, majd bemegy a MediaMarktba és vesz egy Toshiba Satellite, Lenovo G sorozat, Dell Inspiron vagy Vostro modellt 125.990 Ft ákcijósan.
Ez egy ugyanolyan eszköz mint bármi más amit használsz az otthonod / munkád körül.UFF
-
válasz
hallador #165 üzenetére
Ja és azt még tegyük hozzá az 5-ös ponthoz, hogy én kizárólag win7-tel vettem lenovókat (pre installed) ami win8ra uppolható. (Kb. 3 hete szereztem be az ucsót). Sőt a fikázott TP Edge gépeknél is ad a win8-hoz win7 reacue lemezt a disztri ha külön kéred.
Kb mióta kijött a win8, egyetlen ügyfelük sem kapott win8-as gépet, ha csak nem azt kérte.A dell szervize azért jó, mert kicsi az ország és sok megyei szervizes szaladgál mindenfelé a rengeteg ótvar inspiron és vostro miatt. (és azért mert a szervizesek normálisak, tudják mely szériák szarok, és van náluk csere alkatrész)
-
Mi laptopokat árulunk, szerencsére nem utcára, a vevők jelentős része az üzleti életből van. Eddig egyszerű volt a választás: ThinkPad vagy Latitude. Ha saját vágya van, akkor azt, de az igazán nagyok nem vettek nagyon gány cuccokat. Nálunk a céges gépek T500, T510 sorozatból vannak (plusz 1-2 Elitebook és Latitude).
Mikor anno az Ingramnál a kezünkbe nyomták a partner fórumon az új klavit és touchpadot, nem hittem a szememnek. Elég komoly zúgolódás volt, volt aki konkrétan fikázta ezerrel...
Konkrétan sokkot kaptam... A Lenovo azzal jön hogy az ő eszközei vannak az űrállomáson, a ThinkPadek vannak az űrhajókon stb. Eddig. Nem akarok vészmadár lenni, de ez a vonal egy kalap szárt sem ér. Magam részéről, ha kihal a T510-es, veszek egy jó Latitude-öt. A családban eddig is használt R és T500-asokat vettem (50k körüli árakon), azok lehet tovább fogják bírni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Pavilion 15-ec2167ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8640HS 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest