Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Azért engem érekelne így szépen patch-el meg extrákkal együtt valami jó kis akciós kiadás...
Ok, meg lehet venni az alapot, és mellé legálisan letölteni, de azért jó, ha minden szépen egy helyen van. -
Nunder
őstag
Már sajnálom hogy nm fejeztem be a Witchert. Gondolom azért nem olyan szintű benne a meztelenkedés mint pl a GTA-ban.
-
Ari18
őstag
Lesz ez nálunk is, csak nem legális.
-
- = Zk = -
félisten
Wolverine, Mad1, Pilóta...
Akkor én ezt a cikket nagyon félre értettem
Nekem az jött le, hogy lesz egy cenzúrázatlan rész, amit az USA-ban fognak megjelentetni. Nempedig az álltalunk is ismert változatot kapják....
Bocsánatot kérek, megcsapott a közel 35 fok -
Wolverine
félisten
válasz
- = Zk = - #5 üzenetére
Ennek nem kell beszivárognia: amit ők most megkapnak, az az európai (így a Magyarországon árult) verzióban eleve így volt
-
válasz
- = Zk = - #5 üzenetére
Mármint mi?
-
- = Zk = -
félisten
Nem félek én attól, hogy nem szivárog be Európába, Magyarországra....! Vagy más országokba....
-
Nem biztos, hogy ez volt mögötte. Ha van benne meztelenség, akkor csak 18+ (M?) besorolást kaphat hivatalosan, és gondolom az alacsonyabb besorolás miatt volt kivéve a meztelenkedés. És persze ehhez azt is kell tudni, hogy ott sokkal komolyabban veszik a szülők az ilyen besorolásokat, és általában a besorolás szerinti játékokat/filmeket veszik a gyermekeiknek.
Persze ez csak egy tipp, de lefogadom, hogy ez volt az ok. -
Prűdség+USA=
-
GreenGuy
tag
Itt miért nem fog megjelenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest