- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Acer notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
Miért is tartsanak (mindenből) árukészletet?
Pont a PCX-n több ezer árucikk van, kicsit macerás és költséges lenne mindenből akárcsak 10 db-ot is tartani. És ha egy adott terméket nem vesz senki? akkor az rajtuk "rohad"? Így jártak?Én február 12-én este rendeltem tőlük, előreutalással. Hétfőn (febr.15.) érkezett meg hozzájuk a pénz, csütörtökön (febr. 18.) átvehettem pick-pack ponton a termékeket. Szerintem ennyi belefér.
-
petipetya
nagyúr
Fizesd ki előre bankkártyával, vagy utólag készpénzzel. Ennyi.
-
Drenadar
veterán
OFC.
(#6) Syl : Jah nyilván
ha nem jön be az átutalásos fizetési mód, akkor lehet választani másikat.
Ha nem tetszik a "bolt" működése lehet választani másikatA pc-s webshopok még mindig elég kicsi árréssel dolgoznak*. Láttunk régen példákat olyan boltokra amik rendesen készletet is tartottak. Kb mindegyik eltűnt, az Aqua maradt fent kb, és náluk is eléggé kicsi a készletválaszték...
*én már azt se nagyon értem hogy bírja megoldani az ipon a bankkártyás fizetési módot...Én amondó vagyok, hogy mindennek megvan az oka, hiába magyarisztánban vagyunk. Mindenki pénzből él, és feleslegesen nem akar dolgozni senki. Én magát az utánvétes fizetési módot is utálom. Nyilván sokaknak "egyszerű" de az is rizikó és plusz költség.
-
Syl
nagyúr
>Vagy mi az elvárás? Te jelzed, hogy átutalod és két óra múlva már át is akarod azt venni?
Szerintem neki az a baja, hogy ő utal és miután a webshophoz megérkezett a pénz, ők majd csak akkor kezdik beszerezni a termékeket. Nem tartanak raktáron.
De ez ugye magyarisztán. Itt sok webshop csak egy weboldal, tényleges készlet nélkül. -
-
Drenadar
veterán
Nem vagy rosszabb... ez részben pszichológia is.
Akihez kimegy egy futár még mindig mondhatja hogy nem veszem át, de ez jóval kevesebb arányban fordul elő, mint aki berendel egy tételt, átutalást jelöl meg, és utána mégsem utalja el.
Tapasztalat & gyakorlat alapján hozzák meg ezeket a "szabályokat" a kereskedők.
De nem is értem hogy ezzel mi a baj? Az átutalás munkanapokon ha csak nem délután utalsz BIZTOS hogy aznapra megtörténik.Vagy mi az elvárás? Te jelzed, hogy átutalod és két óra múlva már át is akarod azt venni?
Én mindig inkább kártyával fizetek, hisze az azonnali fizetési mód. És a webshop mégis azt mondja: köv munkanapon veheti át megrendelését délután.Tehát mi a baj?
-
Met
nagyúr
Mondjuk nem veszem át, vagy nem megyek érte? Tehát koránt sem garantált a fizetés.
Poénból rendelek valamit, ők megrendelik a nagykerből, azok kiszámlázzák nekik, elhozzák, náluk ott lesz készleten a cucc.
A munka megvan vele, számlázás, esetleg pénzmozgás is.Azt nem értem hogy miért csak azután kezdik el hogy beérkezett a pénz, azt tartanám normálisnak hogy addig nem vehetem át amíg nem fizetem ki.
Miért vagyok én rosszabb azzal hogy előre akarom kifizetni mint aki utólag fizet? -
Drenadar
veterán
Én azt nem értem, hogy te mit nem értesz?
1, utánvétes fizetést választva GARANTÁLT, hogy te átvételkor ki fogod fizetni a tételt.
2, átutalásnál amíg nincs ott az összeg, miért kezdjenek bele bármilyen munkába is?
-
ncc1701
veterán
Eladói szempontból az a lényeg, h minél gyorsabban náluk legyen a pénzed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- BestBuy topik
- Microsoft Excel topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest