Új hozzászólás Aktív témák

• CybonTom

tag

válasz #85552128 #16 üzenetére

Szerintem te is olvasd el amit írtam.
    Amikor ilyen méretű patch kell a játékhoz az azt jelenti, hogy van benne rendesen hiba és az, hogy első nap jön a patch, azt is jelenti, hogy ezek a hibák nem mind kis apróságok, azaz, igenis nem volt előtte rendesen tesztelve és úgy küldték be aranylemezre a játékot, hogy az nem volt teljesen kész, csak időt akartak spórolni maguknak, hogy amíg legyártják fizikailag, addig majd hátha még sikerül javítani időben (azaz az érvelésed megint a kiadókat védő érvelés). Az, hogy ezután amikor majd a játékosok elkezdik nyüstölni, akkor milyen hibákat fognak még találni és azokra milyen gyorsan fognak reagálni (lásd AC sorozat/ Watch Dogs vagy, hogy egy régit is berakjak Vampire : Bloodlines), az lesz ami megmutatja, hogy tényleg kell e őket tisztelni illetve pozitív jelzővel illetni.
    Azt pedig ne gondold, hogy senkit nem érint ez a +3 GB, csak mert téged és mondjuk engem nem érintene, mert vannak az országban több helyen is barátaim, akik mobilnettel rendelkeznek csak (nincs is más) és ott +3 GB az igencsak elviszi a forgalmuk jelentős részét.

Új hozzászólás Aktív témák