- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fapados Lexar SSD indul a PCI Express 4.0-s vágányról
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Sebestyen01 #18 üzenetére
Főleg, hogy kenheti a hajára a 4 ms-el gyorsabb monitort, ha a netje meg mondjuk 10-50 ms pluszban van a "lassabb" monitoros ellenfelével szemben (ami ráadásul sosem állandó)... Ez egy tipikus kifogás alap csak, semmi más. Erre szépen rá lehet fogni, hogy de én azért vagyok szarabb, mert a másiknak jobb cucca van...
Sose felejtem el amikor anno LAN partikon "aláztuk" a félmillás cuccokkal bevonuló arcokat egy 50.000 Ft-os géppel, meg egy 500 Ft-os Logitech bill. egér párossal (mondjuk én csóró voltam, mint az állat
), azokat a hisztiket sose felejtem el, volt aki összetörte a billentyűzetét... Azóta mondjuk eltelt 10-15 év, családos ember lettem, most már egy vemhes csiga is jobban játszik nálam. Már csak golyófogónak lépek fel évente egyszer-kétszer online játszani, kicsit nosztalgiázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- LG Ultrawide gaming monitor
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest