Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Alapból gyorsabb egy 1080 Ti mint egy Rx Vega 64 olyan 40%-kal.
Az AMD csúcs kártyákra azért tesznek HBM-et, mert az alapból magas fogyasztást 40-50W-tal lejjebb tudják vinni HBM-mel mintha valami GDDR VRAM-ot tennének a kártyára AMD esetén. Nvidiánál mivel a GPU-k alapból alacsony energia igénnyel rendelkeznek így mehetnek rá a HBM-hez képest többet fogyasztó GDDR VRAM-ok.
-
törölt tag
A 12.-ik memória ic is felkerülhetne úgy lenne teljes...
-
kolopele
nagyúr
Egyértelmű. Nem igazán hiszem hogy össze tudom majd hasonlítani a saját alapváltozatomat ezzel, viszont 1060 esetében már sikerült az eredeti és a mostani gyorsabb memóriásat, és jelentem semmi észrevehető különbséget nem lehetett észrevenni szemmel működés közben. Az emberek zöme vevő a marketingre, és ezt jól tudják a gyártók is.
-
fRooStzzZ
senior tag
Ezt szeretem.. El kell telnie egy évnek, hogy kiadjanak úgy egy kártyát, ahogy az elején kéne. Addig 26x lehúzzák a bőrt az emberről, már akiről le lehet..
Én még a jó kis bevált gt710-et nyúzom, mivel az 5450-em megdöglött, ás háromszori szerviz után mondtam, hogy adják vissza a pénzt, majd vettem a vizeseknél egyet, mert a zöld pontosokkal tele lett a csatlakozóm.. -
kolopele
nagyúr
Nem hiszem hogy ennyi különbség miatt megéri lecserélni az alapváltozatot, bár ha valaki most vesz lehet érdemesebb ezt venni, de szerintem nem fog sok pluszt hozzátenni az előzőhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új FTW3 Elite grafikus kártyán már nem kell beérni a 11 GHz-en vánszorgó memóriával.
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Kés topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest