Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• válasz Vakegérke #393 üzenetére

És még Neked "szép szolidan" a mottód??? Ugyanolyan gyűlölet és korlátoltság lakik benned, mint a kődobálókban, még ha egérnek is álcázod magad.

Ezt a tavalyi melegfelvonulás után találtam, olvasd és okulj:

"Álcába bújtatott gyűlölet, nos, az a legijesztőbb. A tegnapi felvonuláson, az acsarkodó tömegben, azt a szomszédomat pillantottam meg, akivel közel tíz évig éltünk, laktunk, ugyanazon a körfolyosón. A gyerekeink összejártak. Együtt játszottak, együtt néztek rajzfilmet. A szóbanforgó apuka, pontosan tudta, leszbikus vagyok. A szóbanforgó apuka csempézte a fürdőszobánkat. Segített felhozni a nehéz csomagomat. A felesége hozzám járt át bőgni, amikor családi konfliktusuk adódott. Amikor elbizonytalanodott a házasságukban.
    És most ott látom a velemkorú kétméteres daliát, kidagadt erekkel, nyált fröcskölve buzizni.
    Csak annyit tudtam tenni, kikiabáltam a felvonulásból: Attila, mit csinálsz?
    Nem hallotta meg.
    A bőrfejűekről, az árpádsávosokról, lehet tudni. Ha meglátod őket, tudod mit várhatsz. Nem ér felkészületlenül. Amikor megláttam Attilát. Az után kezdtem el félni."

Aktív témák