- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
demonkiraly
csendes tag
Nemrég írtam hogy volt egy kis gondom a tabbal. (gyorik1998)
Röviden: Nem jött be a windows egyfolytában javítani akarta magát de nem tudta, pendriveról nem tudtam sehogy sem bootolni.
Elküldtem garanciába és megcsinálták, szerencsére. Kiderült hogy alaplap hibás lett az egész gép. Nem cserélték az egész tabot hanem csak az alaplapot benne.Új kérdés:
-Milyen játékokat tudtok mondani amik támogatják az érintőkijelzőt? Tudom vannak az áruházba de azok....
-A töltést sikerült megoldani vagy még mindig nem? (Sorry, nincs kedvem ennyit visszaolvasni, egy ideig próbáltam követni)[ Szerkesztve ]
-
demonkiraly
csendes tag
A windows 10 képes lesz futtatni az androidos appokat? Mert ugye volt arról is szó. És azért tabon nem lenne egy rossz dolog mert a windows áruházba sok normális cucc nincs.
-
demonkiraly
csendes tag
Én is kipróbálnám már a 10-est de most már ha eddig kibírtam megvárom a végleges verziót.
(bár lehet ha meglesz most az új gép arra már lehet az megy fel egyből)
Remélem a kolléga abból is csinál majd ilyen verzíót. -
demonkiraly
csendes tag
Most ingyenes a MODERN COMBAT 5: BLACKOUT.
Bár én leszedtem de nekem laggolt ami mondjuk vicces mert sokkal nagyobb játékot is elvisz (pl. dirt 3).
Meg annyira nem is jött be. -
demonkiraly
csendes tag
Mivel megjelent a W10 így én is felraktam a Dirtywindows-ról leszedett változatot ami már teljes.
Azt kell hogy mondjam ez még gyorsabb lett mint a 8.1 a tab kb 10mp alatt bekapcsol teljesen.
A hely driver telepítés után 6Gb lett de úgy hogy a recovery partíciót töröltem és egybe vontam.
A billentyűzetet még itt is módosítani kell a regeditbe hogy ne miniatűr legyen de az is megvan gyorsan.
Alapjáraton a rendszer az 1gb ramból nem eszik 500mb-nál többet. -
demonkiraly
csendes tag
Aki már windows 10-et használ annak engedélyezi itt változtatni hogy hova telepítse? Mert nekem sehogy se engedi ha pendrive-ot csatlakoztatok akkor se nyílik meg. Pedig ez elég hasznos lenne az áruházas cuccok miatt.
Tapasztalatok pár óra után:
A rendszerrel annyira nincsenek gondok, de én most az Edge-t használom és hát azzal még vannak gondok. A YT az van hogy befagy elég rendesen alig lehet kilépni belőle olyankor.
Van olyan hogy azt jelzi hogy betöltötte az oldalt és még az előző oldalt mutatja.Ami nekem hiányzik a böngészőből az az ami a Metro IE-be megvolt hogy ha balról jobbra húztad a képet akkor visszalépet az oldalon ez nekem eléggé hiányzik.
A táblagép nézet nekem nagyon bejön és azzal még nem is volt gond.
Amit most nem akar behozni az az akkumulátor jelző hogy hány százalékon van egyszerűen nem akarja megnyitni, de szerintem ezeket a kis hibákat hamarosan javítják. Ettől függetlenül ajánlom a tabra a W10-et.[ Szerkesztve ]
-
demonkiraly
csendes tag
válasz Norbi88hun #2287 üzenetére
Nekem ugyan ez volt a problémám, és valószínűleg ez is alaplap hibás lett mint az enyém volt.
Garanciában megcsinálják. -
demonkiraly
csendes tag
Esetleg aki már lépet kapcsolatba a supportal az nem tudna nekik megint írni hogy az Android telepítőt nem-e elküldenék?
Mert néha azért jó lenne rá az is. És mivel van már android verzió is ugyan annyiért így jó lenne rá megszerezni a telepítőt hogy ne keljen még egyszer megvenni ugyan azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest