Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

janaman01
addikt
válasz

Robez88

üzenetére
						namost mondjuk afelrakom a telóra, pc ről és root explorerel be a gyökérbe ahol a system mappa is van ? há nem igaz hogy igy leopat...
a hivatalos 4.4 update zipet eddig úgy csináltam hogy recovery, teló összedug pc vel 1gb tárhelyre update zip bemásol, system update katt, megcsinálta azt heló...ez meg opat
 - 

janaman01
addikt
válasz

Robez88

üzenetére
						Köszi a tesztet! Igy elsőre igencsak jól hangzik , a középső gomb rezzenését nem hiszem hogy lehet kapcsolni , bár ki tudjalehet belerakták,(ha benne van akkor a hangoknál kell keresni) várok még pár napos tapasztalatot , de ezek alapján nem hiszem hogy sok bug lesz benne.
Engem az érdekelne , hogy a tárcsázóból való vissza gombbal kilépés bug megvan e,magyarul ha naponta több hivást inditok,(nem egy kettő) és utána belépek a tárcsázóba, beadja az utolsó hivott kontaktot, rányomok a vissza gombra , és bead egy pillanatra épp egy futó alkalmazást, és abban a pillanatban kilép...ha üritem a ramot akkor helyrejön vagy addig lépek be majd vissza gomb még le nem.megy az aznapi hivott összes kontaktom... 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
 - DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
 - Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
 - CORSAIR K100 AIR

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő