Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
9800GT-ből több fogyhatna, ha az ára jóval a HD4850 alatt lenne, legalább annyival, mint amennyivel lassabb is annál. Mert ha magát a kártyát nézzük, nem rossz.
joshua7: Soha ne becsüld le az ASRockot! Hihetetlen dolgokra képes ám: Core 2 Duo AGP-vel, DDR1-el, stb...
Elvetemült annyi biztos!
-
joshua7
veterán
Láttam már ezt.
Egyrészt nem tudom, honnan szeded az Asrock-ot, normális 965/P35-ös lapok vannak már bőven 20 alatt is, nem értem azt, aki ilyen Asrock-ot venne akármilyen indokkal is...
De itt a Ph-n is láthatod, h többnyire nagyon pörögnek ám az Asrock+Core2 topikok.Ja, szerinted komolyan elindulna egy E5200 4ghz fölött egy ilyen Asrock-ban?
Ha jól gondolom, általában 1.3V körül van a cpufesz plafonja Asrock-ban, az meg nem elég a prociknak 4gh-hez.
-
törölt tag
Ezek vagy PH! bazáros árak, vagy használt egyedek árai, legtöbben boltban veszik a cuccokat persze többért.
Egy példával élve, iPon-ban az E7200 ~22K, Q6600 ~35K.
Kevés ember vesz PH!-n procit (akár új, akár nem), meg bármit is, (Nem mintha nem bízna az eladókban.) inkább boltokban. És szintén kevés ember van a PH!-n kívül aki tuningol, így azt se vegyük számításba, hogy mennyit bírnának még a procik, sok embernek annyi is elég, hogy menjen annyin, amennyire belőtték és kész, működjön úgy ahogy a nagykönyvben meg vala írva. Így szerintem várjuk meg míg a boltokban megjelenik a cucc, és akkor már másképp lehet gondolkodni az adott prociról. Te szeretsz PH!-ról vásárolni, és tuningolni, mert magad számára úgy látod jónak, de azért ne erőltesd másra. Más ember ritkán, vagy nem vásárol PH!-ról, és nem mindenki tuningol, így neki hótmindegy mire lenne képes még a proci. That's my opinion... Remélem nem haragszol meg.ON: Szerintem az E5200 egy jó proci lesz (ill az is), az hogy most még annyi kerül kb, mint az E22x0, az nem gond, mert egyelőre friss prociról van szó, ezért az ára csökkenni fog, és a csökkenésre még rátesz egy lapáttal a Core i7-ek érkezése. De azok után nemcsak az E5200 ára csökken, hanem minden Core 2 procié is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest