- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tesoro Durandal gamer billentyűzetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Beszarok, hogy milyen hihetetlenül jóságos ez a figura! Kár, hogy lófXszt sem jelentenek az ilyen nyilatkozatok.. Ő maga a kriptopiacon kizárólag bitcoinba, ethereumba és dogecoinba fektetettt. Oké, aztán lehet, hogy van a céghhálózatában X olyan cég aki meg fektetett akármi másba is. Ő tényleg nem, azért a hasznot behúzza, és még csak nem is hazudott.
Tököm tele van ezzel a bullshit világgal.
-
Kiválasztok egy keveset érő kriptót, bevásárlok belőle mindenki háta mögött, várok egy kicsit hogy elcsöndesedjen minden, majd jó alaposan megtámogatom a valutámat a nagy hírnevemmel, hogy 9000 százalékkal nőjön, és szépen lassan kiszedegessem belőle az űrhajóim pénzügyi alapját
-
törölt tag
Az igazat mégse mondhatta el. “Láttam egy kamu kriptót, gondoltam bedobom a köztudatba. Kiváncsi voltam, hogy a sok kis birka elkezdi-e rögtön felvásárolni. És igen.
”
-
rElla
csendes tag
Nem tudom, en latom az ertelmet a cryptovalutaknak, de a doge szamomra eleg ertelmetlen.
-
Plug Life
senior tag
A Vizslacoinra is rácuppanhatna... :-D
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest