Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Turmoil
senior tag
Ok, hogy már 4 éve fejlesztik, de akkor is gyűlölöm, amikor kitalálok valamit és pár hónapon belül megjelenik: [link]
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
Ricsi85
csendes tag
Kone Pure Militarim van, másfél éve vettem és már első használatnál tudtam, hogy megérte volna a dupláját is.
Eladó ajánlotta ahol vettem, ő is több roccat egeret használt, nem bántam meg, hogy hallgattam rá. Tudom ajánlani ezt a családot mindenképpen, utólag annyit sajnálok, hogy nem a nagy tesót vettem meg plusz 2 ezerért, de az akkor nem volt készleten várni meg nem akartam, előtte 3 gamer egeret vittem vissza amik nem jöttek be -
Breaker
tag
Árulja már valaki itthon?
MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
tibaimp
nagyúr
válasz rottenbull #18 üzenetére
Igen arra gondoltam! Illetve, ha valakinek van tapasztalata a mostani, új egereiről, esetleg.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
minilego
senior tag
G502 sokkal jobb választás.
-
scope2007
addikt
Nekem lett volna már roccat egerem a kone
Itt pHn vettem volna egy újat , apróról
Gyerek úgy hirdette, hogy nyerte, de nincsen rá szüksége, és tízezerert eladjaSajnos utaltam előre, és atvertek xD
Jó tanulópenz volt, akkor húztak le életemben először, és utoljáraSzóval nekem a roccat egyenlő az első atveressel xD
Sztem 2010ben voltCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Redneck
nagyúr
Ez az egér nekem már túl sok. Túl sok gomb és forma, kicsit a Hyperion Furyra emlékeztet.
Maradok a G403-nál, legközelebb az lesz, de imádkozom hogy a G400 még évekig szolgáljon!Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Vanir
veterán
Kicsit túlgondolták. A súlya nem olyan igen rossz wireless-hez képest, bár még lehetne faragni belőle. A főgombok mellett közvetlenül elhelyezkedő 2-2 oldalgombot nem fogom megérteni, már a Kova 2016-nál is útban voltak. Persze biztos, hogy valakinek bejön, nekem mondjuk nagyon nem.
Az input lag-ra azért még kíváncsi leszek. Ha tudja tartani a Logi G403 / G900 szintjét, akkor mehet ajánlott darabnak.Ez nem véletlen, a ROCCAT felmérése szerint a profi játékosok túlnyomó része ebben a tartományban használja egerét, így arra koncentráltak, hogy a Leadr itt legyen a legprecízebb.
Mindenhol ugyanolyan precíz, de értelemszerűen bizonyos értékek felett már kontrollálhatatlan, ezért javallott 3000 alatt maradni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az új egység nem lesz különösebben olcsó, ajánlott ára 150 dollár, viszont a gyártó azt állítja, hogy ezért cserébe ők a fejlesztés során nem kötöttek kompromisszumot.
De kötöttek. Ismét csak jobbkezes változat van. -
TESCO-Zsömle
félisten
Az konkrétan a legelső széria típushibája volt, amit -emlékeim szerint- még annak a szériának a revíziójával ki is javítottak és bárkinek szó nélkül cserélték, akinél előjött.
Nekem 6 Mambám volt és csak azért nem vettem Roccat Nyth-et, mert vezetékes. Várom szeretettel a vezírt.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
tibaimp
nagyúr
Akinek van Roccat egere, kérdezném, hogy ezek az új szériák már rendben vannak? Mert az ominózus Kone szériának a görgő hibája miatt nem mertem ilyen egeret venni annó.
A billentyűzete amúgy nem rossz, nekem az első szériás Isku van.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Zedz
addikt
válasz noPublicFG #10 üzenetére
Ha már van RGB-s egérpad, töltős miért ne lehetne? Ami persze RGB-s...
-
senior tag
-
Turmoil
senior tag
Ha a telefonokat lehet már vezeték nélkül tölteni, mennyi lenne összehozni egy ugyanígy tölthető egeret, ahol az egérpad a töltő is egyben? Win-win
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
Hunner
senior tag
válasz Corvin0716 #7 üzenetére
Tudsz mutatni zowie-t 14 gombbal? sok sikert a trollkodáshoz.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Corvin0716
tag
Tekintve, hogy az árából két Zowiet is lehet venni, sok szerencsét kívánok az értékesítéséhez.
-
davidsone
addikt
Minőségi darabnak tűnik! Nekem sem volt még Roccat-om de jó cuccokat csinálnak...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
ribizly
veterán
Szép darab. Lehet egyszer majd lesz Roccat egerem is.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
vaakuum
addikt
Azt lehet tudni, hogy usb kábellel használva csak tápot kap az egér, vagy olyankor a bitek is a vezetéken mennek?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Locutus
veterán
Gondolom csak trollkodsz, vagy szerinted hova kéne még tenni egy 15. gombot is?
Amúgy ja, ahhoz képest, hogy a G900 babérjaira törnének vele, sikerült rendesen elszállni a súlyával. Leginkább a G602 alternatívája lehetne...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
nyunyu
félisten
Ennyi pénzért elfért volna még rajta pár gomb.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest