Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsi85
csendes tag
Kone Pure Militarim van, másfél éve vettem és már első használatnál tudtam, hogy megérte volna a dupláját is.
Eladó ajánlotta ahol vettem, ő is több roccat egeret használt, nem bántam meg, hogy hallgattam rá. Tudom ajánlani ezt a családot mindenképpen, utólag annyit sajnálok, hogy nem a nagy tesót vettem meg plusz 2 ezerért, de az akkor nem volt készleten várni meg nem akartam, előtte 3 gamer egeret vittem vissza amik nem jöttek be -
Breaker
tag
Árulja már valaki itthon?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
rottenbull #18 üzenetére
Igen arra gondoltam! Illetve, ha valakinek van tapasztalata a mostani, új egereiről, esetleg.
-
minilego
senior tag
G502 sokkal jobb választás.
-
scope2007
addikt
Nekem lett volna már roccat egerem a kone
Itt pHn vettem volna egy újat , apróról
Gyerek úgy hirdette, hogy nyerte, de nincsen rá szüksége, és tízezerert eladjaSajnos utaltam előre, és atvertek xD
Jó tanulópenz volt, akkor húztak le életemben először, és utoljáraSzóval nekem a roccat egyenlő az első atveressel xD
Sztem 2010ben volt -
Redneck
nagyúr
Ez az egér nekem már túl sok. Túl sok gomb és forma, kicsit a Hyperion Furyra emlékeztet.
Maradok a G403-nál, legközelebb az lesz, de imádkozom hogy a G400 még évekig szolgáljon! -
Vanir
veterán
Kicsit túlgondolták. A súlya nem olyan igen rossz wireless-hez képest, bár még lehetne faragni belőle. A főgombok mellett közvetlenül elhelyezkedő 2-2 oldalgombot nem fogom megérteni, már a Kova 2016-nál is útban voltak. Persze biztos, hogy valakinek bejön, nekem mondjuk nagyon nem.
Az input lag-ra azért még kíváncsi leszek. Ha tudja tartani a Logi G403 / G900 szintjét, akkor mehet ajánlott darabnak.Ez nem véletlen, a ROCCAT felmérése szerint a profi játékosok túlnyomó része ebben a tartományban használja egerét, így arra koncentráltak, hogy a Leadr itt legyen a legprecízebb.
Mindenhol ugyanolyan precíz, de értelemszerűen bizonyos értékek felett már kontrollálhatatlan, ezért javallott 3000 alatt maradni. -
törölt tag
Az új egység nem lesz különösebben olcsó, ajánlott ára 150 dollár, viszont a gyártó azt állítja, hogy ezért cserébe ők a fejlesztés során nem kötöttek kompromisszumot.
De kötöttek. Ismét csak jobbkezes változat van. -
TESCO-Zsömle
titán
Az konkrétan a legelső széria típushibája volt, amit -emlékeim szerint- még annak a szériának a revíziójával ki is javítottak és bárkinek szó nélkül cserélték, akinél előjött.
Nekem 6 Mambám volt és csak azért nem vettem Roccat Nyth-et, mert vezetékes. Várom szeretettel a vezírt.
-
tibaimp
nagyúr
Akinek van Roccat egere, kérdezném, hogy ezek az új szériák már rendben vannak? Mert az ominózus Kone szériának a görgő hibája miatt nem mertem ilyen egeret venni annó.
A billentyűzete amúgy nem rossz, nekem az első szériás Isku van.
-
Zedz
addikt
válasz
noPublicFG #10 üzenetére
Ha már van RGB-s egérpad, töltős miért ne lehetne? Ami persze RGB-s...
-
-
Turmoil
senior tag
Ha a telefonokat lehet már vezeték nélkül tölteni, mennyi lenne összehozni egy ugyanígy tölthető egeret, ahol az egérpad a töltő is egyben? Win-win
-
Hunner
senior tag
válasz
Corvin0716 #7 üzenetére
Tudsz mutatni zowie-t 14 gombbal? sok sikert a trollkodáshoz.
-
Corvin0716
tag
Tekintve, hogy az árából két Zowiet is lehet venni, sok szerencsét kívánok az értékesítéséhez.
-
davidsone
addikt
Minőségi darabnak tűnik! Nekem sem volt még Roccat-om de jó cuccokat csinálnak...
-
ribizly
veterán
Szép darab. Lehet egyszer majd lesz Roccat egerem is.
-
vaakuum
addikt
Azt lehet tudni, hogy usb kábellel használva csak tápot kap az egér, vagy olyankor a bitek is a vezetéken mennek?
-
nyunyu
félisten
Ennyi pénzért elfért volna még rajta pár gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megkezdte a CES-en bemutatott csúcskategóriás Leadr egerének forgalmazását a ROCCAT.
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest