Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
De tényleg....melyik része nem volt világos annak,amit írtam?Mert valami nem ment át,az biztos.Egyik céget sem favorizálom,képzeld,van itthon mindkét cégtől gép.és mindegyik tökéletesen teszi a dolgát.
De!Amit nem sikerült kellően átadnom ezek szerint az,hogy te gyakorlatilag minden amd-s cikknél megjelensz az intelt éltetni.Ebbe is belemész büntetőjogilag?Vagy abba,hogy asztali szinten vesztett az intel a piacából?Vagy erre már direkt nem reagálsz,mert szarul esne leírni?Az intel lefizetős magatartását meg mosni....már megbocsáss,de minimum annyira etikátlan,mint azt megtenni.Emlékeim szerint el is meszelték az intelt hasonló-minimum inkorrekt-dolgok miatt.Ja,hogy ez nem számít,csak az1%,értem....Egy szegmensben.
Tipikusan az a figura vagy,akit ha megkérdeznék laikusként,hogy miért az intel,akkor a válasz kimerülne annyiban,hogy mert szarazamd....De ezzel egyre kevesebben vagytok így,mert mint írtam volt van ahol veszít az intel....
Megint kiragadtál valamit abból,amit írtam,csak a lényegre nem sikerült reflektálnod.Tényleg nem tűnik fel,hogy ha nem feltétlen mindenki más elvakult,akkor lehet nálad van a baj?De látom,nem számít semmi,csakazintel
És megkérnélek valamire,NE reagálj arra,amit írtam,mivel max 1% lesz a vége!Mert az látom nem megy,hogy globálba értelmezd,ami írtam.Lásd,kiragadtál megint belőle valamit,a többi meg nem számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Androidos fejegységek
- Nők, nőügyek (18+)
- Bluetooth hangszórók
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest