Új hozzászólás Aktív témák
-
Fluff
csendes tag
Volna egy driveres problémám. 8800 GTS 512-es karihoz leszedtem a legfrissebb NVIDIA drivert az NVIDIA honlapjáról.
http://www.nvidia.com/object/winxp_190.62_whql.html
Feltettem, de teljesen tönkrevágta a gépem megjelenítését. Kaptam egy 800x600 csökkentett mód kinézetű asztalt a gép újraindítása után. A tálca jobb alsó sarkában lévő NVIDIA vezérlőpult ikon eltűnt és semmilyen beállítás nem volt elérhető ezek után. Az elérhető képernyő felbontások közül pedig eltűnt az eddigi 1920-as felbontás, pontosabban a max amire fel lehetett venni az 1024x768 volt.
Ezután visszatettem az előző, régebbi verziójú international drivert és újra visszaállt a rend, újra van full HD és minden.
(SP2-es XP-m van)Tudja valaki, hogy mi a frászkarika lehet a gond?
Előre is köszönöm. -
Lewzke
őstag
Megjött a 180.48 whql és végre javítva a digital vibrance
A teljesítménynövekedést majd megvizsgálom. -
chamo
csendes tag
hello.... remélem talizott már valaki ezzel a hibával... vista X64 alatt... videókártya csere volt, letöröltem a régit, de az újat nem engedi feltenni... a következőket írja ki 3 lépésben:
1) You are running a 32 bit version of Nvidia uninstaller on a 64 bit system (Binary type I386). Wrong version of uninstaller. Uninstaller exits now.
2) Setup detected that the operating system in use is not Windows Vista [64-bit]. This setup program and its associated drivers are designed to run only on Windows Vista [64-bit]. The installation will be terminated.
3) az egyes pont megint.....
Hülye azért nem vagyok, az oprendszer is 64bited, meg a driver is XD, de fingom nincs miért nem akarja felrakni... ha vki segítene thx -
Psych0
őstag
Tudja valaki, hogy hogy létezhet az, hogy a 180-as driver nem támogatja a 8600-as kártyámat. Írnak róla, hogy FC2 re optimalizálták, erre nem megy egy tavalyi karival... az azért gáz.
-
Az újratelepítés megoldja.
-
a legújabb 178 as verziót használom. nem találom benne az nview-t sehol a menüben.
tudtok megoldást erre a problémára? -
Lewzke
őstag
Megjött ma a 178.24 whql
most töltöm és reménykedek , hogy javítva lesz a digital vibrance bug
-
-
Lewzke
őstag
válasz
NewPipapapa #100 üzenetére
A 9800 GT = 8800 GT + Hybrid Power , szerintem a kisebb kártyáknál is javíthat egy kicsit pl : nem 23-25 FPS-el fog szaladni hanem 25-27
. Ja és nem csak a gyorsulásért érdemes frissíteni hanem a grafikai bugok miatt is.
-
NewPipapapa
csendes tag
Értem én, hogy mit mondassz! Akkor rosszúl fogalmaztam sorry. Arra akartam csak kitérni hogy a "gyengébb" kártyákra úgymond felesleges felerőltetni ha valakinek nem akar felmenni, mert érdemleges válltozást nem fog hozni. Talán a 9-es sorozatba próbáltak némi plussz erőt adni ezzel a cuccal, mint írtam is a 9800GT-m az sokkal gyorsabb lett, a haveromé szintén. Sose láttam még pl Crysist ilyen fps-el futni. Ideje volt az nV-nek összekapnia magát és kicsit megtámogatni még ezt a 9-es sorozatot és kicsit felzárkózni a 4800 mögé.
-
sztikac
őstag
válasz
NewPipapapa #96 üzenetére
Crysis? Annak még csak a dobozát láttam
Mondtam egy szóval is hogy gyorsabb lett valami? Csak Te azt írtad hogy min. egy 8800 kell hozzá hogy gond nélkül települjün és működjön, erre írtam Én hogy 8500-on is gond nélkül települ és működik.
-
tempx
tag
Sziasztok,
Van egy NX88T512HP Gigabyte 8800 GT kártyám és egyszerűen nem tudom rendesen feltelepíteni az új 178.13 nVidia drivert
Próbáltam már Physx nélkül, driver sweeper / cleaner /safe mode-ban, registry cleaner semmi nem segít...
A telepítés után restart, bejön a desktop (vista x64) és utána egyből megy a monitor power saving mode-ba. Nekem úgy tűnik mintha valami nem támogatott felbontásba kerülne restartkor. Egyszer sikerült valahogy elindítani, utána pedig az ikonok állítódtak el minden rebootkor. Néha meg 0x000000C4 BSOD-t kaptam (ez is driver hiba). 175.19 gond nélkül megy. Bármi ötlet?
thx
-
sztikac
őstag
válasz
NewPipapapa #93 üzenetére
Min. egy 8800GT vagy jobb kártya kell ahhoz, hogy az új driver gond nélkül telepűljön és működjön is.
ez érdekes nekem egy 8500GT-m van és mégis gond nélkül települt és működik... -
NewPipapapa
csendes tag
A belem kiröhögöm mekkora erölködéseket produkálnak némely emberkék! Egy 7xxx, vagy egy 85-8600 GT-n az isten legnagyobb csodája se tud semmilyen gyorsulást hozni! Min. egy 8800GT vagy jobb kártya kell ahhoz, hogy az új driver gond nélkül telepűljön és működjön is. Nekem a 9800GT szabályosan megtálltosodott a 32-es Vistán. Grat. az nV-nek ez a driver tényleg jól sikerült. Szerintem G92 GT alatt felesleges kinlódni vele.
-
Siemens
csendes tag
Nekem a crysis a regi 177.83 driverrel volt fent 1440x900 Ultrán szétnyomta a gépet,na most jött a csoda az uj NV driverrel erdekes modon---de negaoyn érdekes 1440x900 8x él 8xanizoba Ultran minden meg se akad.
-Ezzel az ATI megint FogozkodhatNvidia PhysX Power!!!
-
Lewzke
őstag
Felraktam a legújabb nV drivert (178.13) , nem lett vele sokkal több az fps (játéktól függően 1-10% gyorsulás) , de azt vettem észre hogy nem ugrálgat annyira az fps és a COD4-ben eltűnt a kis lag-om
. A fizikát bedig kikapcsoltam , grafikus kártya nekem grafikát számolja ne mást ....
-
-
bANDYka
tag
janos666, kösz a segítséget megcsináltam amit írtál, lépésről lépésre, de sajnos ugyanaz a hibajelenség.
A friss driver telepítése után a windows még egy pillanatra betölt, látom az asztalt, majd 1-2 mp után a monitor standby üzemmódba vált és se kép se hang. Ezután újraindítás után mindig sötétség, amikor az asztalnak meg kellene jelennie.
Megpróbáltam előző driverekkel is, azokkal is ugyanezt csinálja.
Van esetleg még valakinek ötlete?
-
syC
addikt
Már vártam
-
-
szeva000
addikt
Itt nem a kalibrálásról van szó,amúgy is én azzal szoktam kezdeni,van egy spyder3elite-m.
Itt a szaturáció erőssége a gond és ezt sem a monitor menüjében nem tudtam levenni,sem az nv kari szoftverével,mert nincs is rajta ilyen menü,hogy szaturáció és HUE(csak fényerő,kontraszt,digital vibrance-de ez is minimumom már.
Érdekes módon az ati kártyán azonnal ment minden,ezzel azóta sem -
A DVI-nek az lenne a lényege a D-subal szemben hogy torzulás nélkül menjen át a digitális jel. Persze a digitális jelbe is bele lehet babrálni kódolás közben, vagy dekódolás után. Ez mindíg az adott eszközöktől függ. Sok monitor is letiltja az OSD-ben néhány opció babrálását mikor DVI-n van összekötve a VGA-val, mert elvileg nem lesz rá szükség hogy azokat is piszkáld. Más monitorok engedik babrálni azt is...
Filmlejátszásra vonatkozóan viszont tuti lehet piszkálni ezeket az értékeket nv panelében is, de emlékeim szerint 8800GTS-el megvoltak még az nv panelben a sima színkorrekció fülön is a csúszkáim.
Minek akarod ezeket babrálni? Ha DVI-n van átkötve akkor a monitor OSD-jével is tökéletesen be lehet kalibrálni a monitort. Ilyenkor könnyebb is szemre, mert kevésbé állnak kölcsönös függésben az értékek, mint analóg átkötéskor. Ha nem sikerül szemre belőni szerezz egy kölcsön-kalibrátort. (vagy vegyél egy olcsóbbat használtan) -
válasz
eclipse006 #82 üzenetére
Töltsd le újra orról az oldalról amit pár hsz-el korábban linkeltem, az másféle önkibontó telepítőt kapott, és tedd bele te is a moddolt inf-et is hogy tuti legyen.
Akik meg fekete képernyő: Mindkét gyártóra igaz a frissítés menetére:
- Vezérlőpult féle Uninstall-t lefuttat.
- Reboot.
- Driver Sweepert (vagy hasonló, de frissített driver cleaner progit) futtat.
(- Most ha tényleg biztosra akarsz menni akkor még 1 reboot, de itt nem fontos.)
- Friss drivert felrak.Mielőtt az utolsó lépéshez érsz mindíg nézz szét a leírásban tuti támogatja-e a driver a kártyád, ha nem akkor bontsd ki a drivert winrar-al, és eszközkezelőből telepítsd fel erőltetve, úgy hogy megadsz neki valami hasonló VGA nevet (nem fontos ugyanazt, telepítés után felismeri majd rendesen).
-
eclipse006
őstag
hát lehet hogy szarul szedi le!! Dunawebem van,nem valami megbízható,flashgettel szedtem le SP1-es crackes 32bites vistám van,mindig leszedem az új frissítést,és az előző driver telepítője simán lemegy,szóval valami gázvan anetemmel!! ezekszerint!!próbáltam volna winrarral,de nem tömöríti ki az összes filet,hogyan oldjam ezt meg???
-
Ha ekkora hír egy új driver, akkor nosza kiprószálom. Látványosan nem lett semmi gyorsabb.
Sikeresen elcseszték digital vibrance-t, állítható ugyan de nincs semmilyen hatása. Most kereshetek valami progit ha létezik ilyen vagy vissza a régi driver egyenőre.
Kicsit régebbről:
Azt sem igazán értem hogy miért vették ki az image sharpening-et, egyszerűen ezzel a 8800gt-vel ki van satírozva az a csúszka (6800-assal ment ua. az driver).
Biztos sokan vagyunk még crt moncsival akiknek azért jól jönne egy kicsit élesebbnek tűnő kép. -
bANDYka
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem életem első Vistáját (Vista Home Ultimate), minden frankón is működött, majd letöltöttem a legújabb 178.13 WHQL hogy feltelepítsem azt is az ASUS EN8600GT Silent videókarimhoz.
Telepítés után a gép újraindul, és újraindulás után még a Windows is betöltődik, de sajnos monitor ezután Standby üzemmódba megy. Olyan mintha nem kapna jelet a monitorom (Samsung 223BW) mert elkezd keresgetni analóg/digitális bemenetek között, A Vista által felajánlott driverekkel működik, de azok tavalyiak.
Van valakinek esetleg ötlete, hogy mi okozhatja a problémát?
Előre is kösz,
Üdv.:
bANDYka -
mephi666
nagyúr
új driver=reboot után fekete képernyő... "köszönjük szépen, nvidia..." a 7300gt-mhez az utóbbi 2 drivercsomag csak halált hozott...
-
Skubikázz
csendes tag
Én a GTX 280 ammal nem sok változást vettem észre, ugyanolyan szépen muzsikál mint az előző driverrel.
-
szeva000
addikt
Nekem kibontja,nem azzal van a gond,hanem azzal,hogy nem hajlandó feltelepülni!
Nekem a vista állandóan frissítve van,node már nem idegelem magam sokáig vele,mert végleg befejezem az nvidia szopatást,VGA csere lesz.Érdekes módon az ati driver azonnal felmegy és minden megy rendesen. -
Sonja
nagyúr
Mondjuk ilyenkor lenne jó, ha elolvasnátok a külön letölthető Release Notes PDF file-t, mivel abban világosan le van írva, hogy ez a "helyes" működés Vista 64bit alatt, KATT!
Mikor ezt kiírta, csak kattints arra, hogy rendben feltette a driver-t (nem emlékszem fejből, hogy mi a konkrtét szöveg, de az alsó az) és indíts újra a rendszert.
-
válasz
eclipse006 #59 üzenetére
Bontsd ki winrar-al valahova, és futtasd a setup.exe-t.
De úgy tűnik mintha hibásan szedted volna le a driver. Wireless net? Vagy milyen Vista? Eredeti + crack, vagy alapból megbabrált telepítős?
Fel szoktad rakni a Windows update frissítéseket? Vagy szoktál valami tweakelni az OS-en?
(#71) - Ne írj már ilyen hülyeségeket. Ti csináltok valamit rosszul ha azt írja ki hogy nem bontható ki a csomag. Hibásan töltitek le, vagy a windowsban van elbaszva valami.
-
szeva000
addikt
válasz
eclipse006 #69 üzenetére
nae aggódj,én is így jártam,azóta sem tudtam vista alá felrakni.Asszem többet az életben nem veszek nvidiát
-
eclipse006
őstag
valaki nekem is segíthetne!!!!nem tudom elindítani a telepítőt se, a fentiekben leirtam
-
RealRape
csendes tag
Akkor felteszem máshogy a kérdést... Ti tudjátok használni a RivaTunert az új 178.13 driverrel? Ugyan úgy tudjátok tuningolni a kártyát?? Lécci valaki help!
-
szeva000
addikt
Hali!
Segítsen már valaki picit
Van egy NV6600-am.Az a gondom,hogy a driverében nem tudok szaturációt és HUE-t állítani a DVI kimeneten.Vagy ez NV-ál nem is menne?
Most beraktam egy ATI 2600XT-t,érdekes módon ennek a drivere támogatja teljes mértékben a DVI-n keresztül történő szabályozást. -
RealRape
csendes tag
Sziasztok, amióta leszedtem ezt az új drivert azóta nem engedi a RivaTuner tuningolni a kártyámat :S Sőt a shader csúszka már bent sincs és a GPU, Memoria csúszka meg szürke, azaz hozzáférhetetlen. Tudtok segíteni?
-
luw2win
őstag
Ha összeadnánk ezeket a százalékokat amivel az nv vakit akk már 200% nál tartanánk?
Minden egyes szoftver "min 10% ot hoz" -
eclipse006
őstag
válasz
eclipse006 #61 üzenetére
mégsem jó, ugyanaz,nem tudom mit tegyek!!!!
-
eclipse006
őstag
válasz
eclipse006 #59 üzenetére
megoldódott közben,annyi hogy ha valakinek ezt irja ki akkor ne úgy szedje le hogy kiválasztja a videókártya szériát,meg oprendszert,hanem vizsgáltassa meg az nvidia honlapján,valamiért így jó,nem 86,9megás ,hanem 109megásat szedle nekem!!!!
-
eclipse006
őstag
Sziasztok leszedtem a drivert vista 32bit-re,am 8600gt-m van de nem tudom felrakni,ezt irja ki:
"The contents of this file cannot be unpacked. The executable you are attemptinh to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again"
Aki tud segítsen fontos lenne,mert már erre várok 3 hónapja!!!
-
eckertb
csendes tag
nekem meg érdekes hibákat produkál a vezérlőpultja, a felbontás és színmélység csúszkák nem működnek sok más dolog között. érdekes
-
romero28
senior tag
hali . köv prob merült fel nálam: a 169.21-es nvidia driver van az xp-m -en.
az azóta megjelent újabb verziójú drivereket hiába teszem fel , újraindítja magát a windows , és csak a legutolsó helyesen működő beállításokkal tudom elindítani a gépet .
valakinek valami ötlete esetleg lenne , hogy mitől lehet és hogyan lehetne orvosolni a hibát ?karim: gainward 8800gtx
-
P.e.t.ya.
senior tag
Én megpróbáltam ezt a Vantage őrületet az "új" driverrel.
Nem akart menni...kidobott vmi hibaüzivel. Érdekes módon az előd-driverrel
működött.Ennyit a 3dmark-okról...sosem csíptem őket
-
M107
addikt
Amd 5000+ X2 2.6 ghz
2gb kingston ram (válogatott párban)
9600 Gt 512 mb 650/1625/900(1800) mhz nem húzottAz alap crysis közép felbontáson minden az előző 60 fps helyett 82-86 fps
Half life 2 ep 1-2 80-100-120 fps maxon 4x élkisimítás
Race driver Grid maxon 4X élkisimítás 90-95 fps
Colin dirt (azokon a pályákon ahol akadt ott már annyira nem) 50-60 fps
röviden ennyi
van azért benne egy kis gyorsulás -
tailor
őstag
Sziasztok. Hozzám nem akar feltelepülni... Ezelőtt a 177.79-es beta volt fent. Telepítésnél elmolyol kb. 4-5 percet, majd kiírja, hogy "a rendszer nem változott, stb..." Lövésem sincs mi lehet a gond.
Próbáltam eltávolítani a vidkarit, majd úgy telepíteni - nem ment. PhysX-et leszedni, vidkarit eltávolítani - így sem ment. Visszatettem a betat...
Valakinek ötlete?
(Rendszer: Vista x64, 8800GTS G80) -
mephi666
nagyúr
akkor ha hazaérek elkezdem tölteni, bátorításképp bedobok közben egy jégert és elmondok egy imát...
szoktam félni az újabb driverektől, mert nem egyszer okoztak már kellemetlen meglepetést... épp ezért ha valami beválik, akkor nem szívesen cserélem le a rizikó miatt az esetleges pár% teljesítménynövekedésért... haverom olyan fanatikus, hogy: "mindenből mindig a legújabb... akár béta is jöhet..."
igaz win-reinstallban is az élen jár
-
mephi666
nagyúr
inno7300gt-vel van valakinek tapasztalata? az előző drivercsomag rendesen kiherélte az xp-met, aztán vissza kellett raknom egy régit, de kicsit sánta azóta itt-ott... talán ez helyretenné?
-
marcee
addikt
Úgy látom csak a tesztelésekhez használt játékok gyorsultak.
-
Az AMD ugye havi rendszerességgel ad ki drivert, általában hó vége felé. Akkor szerinted mindíg a vak szerencsére bízzák a dolgot, hogy elküldik az MS-nek, majdcsak kap WHQL logót, és lesz e hónapra is catalyst, vagy épp amint kapnak vissza egy aláírt drivert az rögtön megy ki a főoldalra? (akkor is ha egy hete volt 8.9, most már rögtön jöhet a 8.10 hisz végre logós...)
Van amit meg se próbálnak WHQL-re küldeni, de sokat elküldenek, és vagy aláírással dobják vissza vagy anélkül. De attól hogy aláírták még nem lesz rögtön letölthető a gyártó oldaláról, főleg AMD-nél ahol havi 1 driver van ha tetszik, ha nem. (ezért adnak ki ők néha 25 napos régi drivert hó legvégén, mert az volt a legfrissebb amin logó is van és nekik is tetszik - a Catalyst 8.7 is 6. hó legvégére datált, pedig 7. hó legvégéig húzták-hlasztották a megjelenést, nyilván vártak hátha jobbat is kidobhatnak 8.7 néven, voltak is frissebb betak megjelenés előtt csak vagy nem teljesítettek jól vagy nem kaptak aláírást...) Ellenben netre több is kikerül, esetenként aláírtan, máskor aláírás nélkül. -
Oké, de mikor egy beta kap egy WHQL minősítést, akkor nem feltétlen kerül ki a gyártó letöltési oldalára (sőt....). És ilyenkor rajta szokott ragadni a neten terjengő csomagon hogy béta, miközben ottt fityeg rajta a tanúsítvány. Sok ilyen driver van ami hivatalos oldalon sosem tűnik fel, mégis van MS féle aláírt katalógus file...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A driver vagy beta, vagy WHQL ... a kettő együtt nem megy. A betákat küldik vizsgálatra és akkor lesz vegleges a cucc, ha megkapja a WHQL aláírást.
Azért számolunk WHQL drivert csak, mert az NVIDIA és az AMD ajánlásában is csak ezek a drivereket ajánlott telepíteni. Benchmarknál mindkét gyártó kimondja, hogy csak WHQL drivert szabad használni. Persze ezt mindenki megszegi, de erről már nem a cégek tehetnek. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Dark KillerX #34 üzenetére
Én is, pláne ha nem kapaszkodok a buszon.
-
Dark KillerX
addikt
Azért nem rossz ez a driver.
Én a mai nap két játékkal próbáltam,Crysis WH és Stalker CS ,és mit mondjak,igazából azt vettem észre,hogy mind a két játék vmivel folyamatossabb teljesítményt nyújt,azaz nincs akkora fps kilengés az alsó értékek felé.
ui:Lehet hogy láma vagyok,de azért a sebességet még érzékelni tudom.
-
Volt azért nem 1 WHQL logós beta driver azalatt a 3 hónap alatt. Ha nem csak WHQL-eket számolunk akkor tuti, de szerintem akkor is több mint az ATI-nál...
És talán nem ártana betenni a hírbe a driver verziószámát se.
Meg 1 rövidke gyorsteszt is beficcenhetne, ha már külön cikket érdemel egy driver. Csak egyféle felbontás egyféle kártyán, 2-3 benchmark, hogy mégis... -
Omega81
senior tag
Na végre, már éppen ideje volt. Jó, hogy a FO Ultimate Carnage miatt pár napja felraktam a Guru3D-s legfrissebbet. Mondjuk elvagyok vele, 8800GT singlen nem hinném akkora lenne a perfómansz búszt.
-
keIdor
titán
Ez lenne a Big Bang II?
-
Sonja
nagyúr
Nekem Vista x64 alatt lekapcsolta a Windows Experience Index-et!
Ilyen még nem fordult elő beta driverrel se, de ezzel igen.
-
BSOD
senior tag
vista64-en még mindig nincs nview...
~ 2 év alatt nem sikerült hegeszteniük egyet és ~120 megába nem fér bele...de még csak 1 pici ikon az óra mellé sem fér bele ebbe böszmeségbe, hogy az ember egy mozdulattal megjelenítőt/felbontást váltson...
-
twollah
nagyúr
Felraktam es szemre a 2Ds dolgok gyorsultak XP alatt (GF7 7600GT).
-
twollah
nagyúr
A GF7es szeria mar le van szarva?
-
Pepe78
őstag
Felraktam az új drivert 8800 GT-hez.
A memória alapon 950 MHZ eredetileg, de ez 756 MHZ-en tartja.
Rivatuner sem segít.
Mi lehet vajon....... -
CYBERIA
őstag
Get GeForce?
Ez itt a reklám helye? -
Gregorius
őstag
Hát remélem az x64-es drivereiket is pofozgatták. Előfordul, hogy összecsinálja magát.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Shrike7973 #9 üzenetére
Benne van.
-
Lenry
félisten
válasz
Shrike7973 #9 üzenetére
103 mega... úgyhogy szerintem benne van...
bár ekkora mennyiségbe egy ajándék teljes játék is beleférne... -
littlelion21
addikt
Lemaradtam valamiről? Ez mióta ekkora hír?
-
Shrike7973
senior tag
Ebben a driverben benne van az aegia physix vagy szedni kell mellé powerpackot is?
-
anulu
félisten
3DMark Vantage valoban fontos volt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nosza, csak nem kikapcsoltak még pár látványjavító effektet?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Sweet Lou 6 #4 üzenetére
Ha annyi pénzt pakolna a PC-s GPU üzletbe, mint 2 éve, akkor nem lenne itt semmi probléma.
-
Sweet Lou 6
addikt
Hát ez jó...ATi 3-4 hónap alatt a hd3000-es meg 4000-es szériát ezekben a játékokban vagy mégtöbben átlagban kb. 30%al gyorsította (volt ahol több volt ahol kevesebb) a havonta megjelenő új driverekkel (bár a legutóbbiban csak hibajavítások vannak). Én nem akarok vitát és drukkolok az Nvidiának, csak azt akartam mondani, hogy nem véletlenül van ez a megelégedetlenség körülötte...
-
P00By
nagyúr
Ez is megtörtént, hihetetlen
-
IreN!CuS
őstag
nha arra a 15%ra kiv lennék
,akinek van sli-je majd irj le plz,hogy tényleg annyit javult-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Elérhető a GeForce videokártyák eszközillesztőjének 178.13-as verziója.
- Garanciális ! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Asus TUF Gaming RTX 3080 10GB pár hetes újszerű 2 év Alza garancia
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07. -ELKELT
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Noctua 4080 Super
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest