Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kercsi-vill
csendes tag
Annak idején egy barátom mutatta meg nekem,hogy mit vett(kb15 éve). Hát el kell mondanom,hogy hónapokat játszottam vele.
De az idő ment továbbb,lett család,és fontosabb dolgok jöttek az életembe. Van 2 fiam aki 5 és 7 éves, XBOX on rendszeresen játszanak,így gyakran láttogatom a konzolvilágot. Mikor megláttam,hogy megint kijött feldolgozzva nem hittem a szememnek. Azonnal vettem 1-et magamnak. Nahát ahogy játszottam vele a kis törpéimnek is megtetszett nagyon. Így vettem nekik 2db laptopot+ még 2db SWINE lemezt.Vagyis 3db lett belőle!
Nagyon de nagyon jó játék. Az 5 éves fiam püföli az oroszokat csak úgy mint akkár a nagyok!
Mindenkinek ajánlom.Rengeteg új pálya van hozzá, és a hálózati mód szenzációs!
Egy szaros LEGO 5e.-től indul és fél óra múltán már valamelyik sarokban van.Ezzel meg 4e.-ért már vagy 1,5 hónapja nyomják és nem unták meg!
Igazi családi programként is használjuk.... hiába van egy milláért LEGO. Az uncsi....
Természetesen sokat járunk kint a természetbe,mert az is fontos...Kérek mindenit,hogy vegyetek minnél több SWINET!!!!!!
Köszönöm.
Üdv-APA-
-
nomic
aktív tag
Kisebb-nagyobb problémám akadt a játékkal, ami ahogy láttam néhány embernek szintén jelen van (Steam fórumon)
Annyi a lényeg hogy elindítom a játékot, Steam írja hogy "Running", feladatkezelőben is fut (a folyamatoknál) mégsem jelenik meg sehol a játék. Valakinek volt már ilyen problémája, esetleg ismer rá megoldást?
Korábban normálisan futott a játék.
-
szupermacs
veterán
válasz
Winner_hun #13 üzenetére
Nézzük el, már a képek alapján tudni lehetett, hogy egy felbontásnövelést kapott és semmi mást. Viszont az ára baráti, így nem zavar.
-
Winner_hun
félisten
Elsőre csalódás. Az átvezető videó pixeles. A játék közbeni kis animációk, mikor az állatok oldalt megjelennek, az sincs okosítva, a régiből lett átemelve. A grafika jó, az egységek ugyanolyan szerencsétlenül mozognak - erre mondjuk számítottam.
-
Winner_hun
félisten
Megjelent!
-
nomic
aktív tag
Dobozosan is megjelenik, a digitálisnál kicsit drágábban 4000 forintért, de ha valaki a polcán szeretné látni akkor van rá lehetőség
-
Béééla
őstag
Anno csak a swine miatt vettem a 64 mega SD ram mellé még 256-ot. Hát ez tényleg nem ma volt!
-
szupermacs
veterán
válasz
laceszgamer #2 üzenetére
BG, BG2, IWD azért elég kemény grafikai tuningot kapott. És a pont most Xboxon GWG-s Outcast is.
-
McSico
senior tag
Végre valami infó a megjelenésről. Már nagyon várós a cucc.
-
GreatL
őstag
Ezt szerintem fogták és átrakták a Sudden Strike 4 engine-jére. Nem volt rossz játék, csak túl nehéz, illetve a "humora" az ami miatt kint eladhatatlan volt, itthon még elment egy erőltetettebb valaminek.
-
woros
őstag
Emlékszem amikor megjelent, akkor se volt csúnya, vagy csak az idő megszépít dolgokat. Annyi már a HD remaster, hogy lassan minden eddig kiadott xx éves játékból lehetne újrakiadni ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- PayPal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyaralás topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- LG SL10Y 5.1.2-es Hangprojektor + LG SPK8 háttérsugárzó szett
- LG UltraGear 32GS95UE-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xbox Ultimate előfizetések