- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
Az a baj, hogy hozzá kell szokni ahhoz, hogy már nem az idösebb gereneráció számára készülnek a játékok ( 30+)
Játszok a Horizon 5-el, nem normálisnak tartom, hogy egy autos játék azt dijazza, hogy 300-al végig rombolod a pályát.
Gyönyörü a játék, de a kedvemet veszi az ilyen játék menet.Sajnos a fiatalok ezt kajálják.
Ahogy végig néztem ezt a gameplay videot, nyomába se ér a régi Grideknek. Sajnos...
De mint irtam, nem én vagyok már a célközönség.
Nincs gond, maradok a régebbieknél.szerk: nem válasznak szántam, véletlen volt, sry
-
Bjørgersson
félisten
A videó alapján tényleg nem túl meggyőző, de hát nyilván az EA égisze alatt is ki kell adni valamit, ebben az esetben pedig függetlenül a minőségtől.
A 2019-es rész milyen lett? Az eredetivel én is rengeteget játszottam, mai napig azt veszem elő, ha valami autós játékkal akarok játszani. A második szerintem borzalmas lett, egyetlen előrelépés a grafika az elsőhöz képest, minden másban sokkal rosszabb. A 2019-esről viszont szerintem még gameplay videót sem nagyon láttam.
-
LumentoFoto
tag
válasz
sutatokisr #3 üzenetére
Lehet ebben van igazság. De így nagyobb a harakiri....
-
sutatokisr
tag
válasz
LumentoFoto #2 üzenetére
az alapján, ahogy ebben mozognak az autók teljesen mindegy mi előtt-után-közben adják ki sajnos
-
LumentoFoto
tag
Nem túl jó az időzítés. 1 napod az Elden Ring-gel. 1 héttel a Horizon Forbidden West után, s 1 héttel a GT7 előtt. Nem lett volna jobb áprilisban kiadni?
-
Fancy-boy
addikt
Inkább az Eredeti 2008-as Race Driver: GRID játékot adják ki újra, kicsit felturbózott grafikával.
Azóta egyre gyengébb részeket tolnak ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Xbox 360 Slim 250GB RGH
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, AC-k, Resident Evilek, Diablo 4, stb..
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest