- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Akkor ha a benchmark is úgy gondolja, erre be fogok fizetni. Megjelenés előtt már évekkel követtem az egészet, minden active time reporton, meg eventen reménykedtem, hogy bejelentik végre a PC verziót. Hát kellett várni rá jóóópár hónapot, de jól elvoltam addig mással.
---
Néztem, hogy magyar játékbótok virtuális polcain már sorra megjelent a Royal Edition két konzolos változata, addig a hivatalos weboldalon is alátámasztott PC-s Steam kódos dobozos verzióról még semmi hír.
Nagyon remélem azért, hogy ide is eljön, és nem külföldről kell majd rendelgetni, mert az idő és pénz is lenne. Messze van még azért, van majd két hónapjuk, hogy azt is megjelenítsék a kínálatban. -
nonsen5e
veterán
Egyszerű ember vagyok.
Ha azt mondod, hogy hozza a sokak által szidott XIII trilógia színvonalát történetileg és játékmenetileg is, akkor szaladok a boltba venni.
Nekem azok is tetszettek (lásd avatar- izé, az már nem az), aztán PS-en meg Steamen is végigmentem rajtuk párszor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest