Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Synthwave
HÁZIGAZDA
"hányan tudtátok, hogy ő a Micron vezérigazgatója volt"
Én tudtam.

"Mekkora név?!"
IT iparban elég nagy.
A túlzott ömlegést én sem kultiválom, de egy halál (szinte) mindig tragikus (pláne, ha ilyen értelmetlen módon következik be).
Tavaly pl. John McCarthy hunyt el - igaz, ő azért már nem volt olyan fiatal. Turing- és Kyoto-díjas (+egyebek) tudós, aki sok más mellett pl. megalkotta a Lisp programnyelvet vagy éppen komoly befolyással bírt a korai AI-kutatásokban (a név is tőle származik) és még Neumannt is ismerte.
Nagy jelentőségű személy volt, mégsem volt vele annyira tele a sajtó (a hazai legalábbis), mert kevésbé "látványos" munkát végzett, mint mondjuk az Apple volt feje.Persze Appleton is "csak" egy cégigazgató volt, de azért mégiscsak Micron - ami jóideje az egyik legnagyobb DRAM-gyártó. Attól még nyugodhat ő is békében. Tegye is.

Az utóbbi időben sok nagy név távozik..
 - 

A nagyvállalatok viszonylag könnyen tudnak egy-egy vezetőt pótolni mivel zömében nem egy-egy ember hanem egy csoprt vezeti a céget. Szerintem itt is meg fogják oldani záros határidőn belül. Más a helyzet a kis és közepes cégekkel ahol a vezető személy általában egy karizmatikus egyéniség (gyakran a tulajdonos is egyben) aki ténylegesen vezeti a vállalatot. Az ilyen helyeken már több gondot szokott okozni a vezető elvesztése.
Egyébként abban igazad van hogy a hír igazi értéke? talán az elhunyt illető neve -illetve annak kicsengése. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
 - Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest