- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PLC programozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen videókártyát?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gigabyte alaplap topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Vagyis egy fizikailag elosztott, de logikailag egységes "hálós" hálózat.
Gyk: nem kell a fizikai kiépítéssel foglalkozni (kábelezés, topológia) és a logikai kapcsolattal sem (ki kit lát, merre routol, melyik kliens hova csatlakozik, stb...)
Ezt így magamnak is összegezve... engem is érdekelt és vmi ilyesmit sejtettem, de nem tudtam pontosan mi is ez. -
devast
addikt
A mesh lényege, hogy wireless az uplink. Ha van egy vödör access pointod a házban szétszórva, kábellel mindegyik bekötve az nem mesh, hanem kb egy normális céges wifi kiépítés. Barangolásnak meg szó szerint semmi köze a mesh-hez... Ezek az olcsó mesh-ek meg ott halnak el, hogy valószínűleg 1 rádió van bennük az meg jól megöli a sávszélt.
Alapvetően a mesh nem azért lett kitalálva, merthogy az olyan hű de jó, hanem egyszerűen az emberek ilyen-olyan okoknál fogva nem szeretnek kábelezni (az access point-okhoz). Kényelem > teljesítmény,stabilitás,stb
Új hozzászólás Aktív témák
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő