Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
#21346560 #10 üzenetére
Ha ugyanazon termék ára különösebb indoklás nélkül duplájára emelkedik 2 (talán 3) év alatt, hadd fejezzem már ki rosszallásom. Nekem sem szokott ilyen mértékben emelkedni a bérem...
Daa-raa: igen, az egy gyilkos árverseny volt, a többség mégis túlélte és fennmaradt. Azonban most csak simán a keresletet gyilkoló árak vannak. Ha nekik jó az árak egekbe emelése miatt felhalmozódó készlet, csak hajrá, nekem egy jó ideig elég még az a 10GB, ami az asztaliban van.
G@bo: azért az túlzás. Az ár(-)víz előtt egy hónappal 14k-ért vettem egy 2TB-ost, ami ma még mindig 21k... A biztosítók kifizették a kárt, a termelés már rég helyreállt, csak az árakat nem akarják lejjebb vinni. Ez mondjuk jobban bosszant, mint a RAM ára, mert egyik winyó mintha épp most kezdene rosszalkodni, valamint kéne még egy backupnak...
-
warcat
veterán
válasz
#21346560 #10 üzenetére
Részemről azért foglakozom vele,mert egyértelműen kartellezés áll a háttérben,megduplázódtak az árak,és ha a korábbinál sírtak,hogy alig van haszon rajta,akkor most mennyi lehet? 50 dodó egy ilyen kiten?.
Abban is biztos vagyok,hogy 3-5-6 év múlva kint lesz a cikk,hogy az EU fogyasztóvédelme ennyi és ennyi százmillióra büntette meg a cégeket,csak abból mi nem látunk vissza semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Androidos fejegységek
- Nők, nőügyek (18+)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest