Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
A linkelt honlapon nincsenek fent az OEM cuccok. Ezekre gondolok, mint olcsóbb, de szintén villámgyors alternatívára (nyilván gari, vagy más kompromisszummal): SM951, SM961, PM951, PM961, PM971. Ezekkel is érdemes lenne összevetni őket.
A satásak még jó, hogy hidegek, mikor 5-ször olyan lassúak...
-
mepet
addikt
válasz
#72042496 #31 üzenetére
Gari rendszerint csak DOA-ra és kompatibilitásra, támogatás alatt nem tudom mit értesz, nekem ilyen még sosem kellett.
Fw: nincs, de nem is kell. Ha mégis kell Dell vagy Lenovo honlap.
Samsung Magician: tökéletesen működik.
(The Magician SSD management utility is designed to work with all Samsung SSD products including 470 Series, 750 Series, 830 Series, 840 Series, 850 Series, 860 Series, 950 Series and 960 Series.) -
mepet
addikt
Bevallom azt hittem, hogy csak a régi beidegződések miatt gondoltam, hogy tilos venni EVO és PRO végzősésű samsung SSD-ket, mert drágábban lassabbak és melegebbek, mint az PM951 és SM951 és azok utódai (pl. a cikkben említett PM971), erre még mindig ez a helyzet.
Ezek otthonra szánt cuccok, és csak azért olcsóbb és jobb a többi típus, mert azok üzleti gépekből származnak? Vagy hogy van ez, érti valaki ezt a "számozást"?
Az árakkal kapcsolatban: én csak a hardveraprós árakat ismerem, lehet, hogy a boltokban máshogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az EVO és Pro változatban is érkező, NVMe interfésszen kommunikáló termék már öt év garanciával rendelkezik.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest