Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plug Life
senior tag
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
Ne reménykedj, a Redmi Note 9-nek pont ilyen lesz a kameraelrendezése! 😂
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Viktor0610 #213 üzenetére
Nyomsz rá fogkrémet és a polírozás is megvan....
Amugy ez az alumínium+üveg IXI nem fog hajlani meg törni, mint a ropi?
-
sirály69
őstag
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
Nekem nagyon nem tetszik! Ronda lett...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
Volt már ilyen sziget(sztem kicsit szebb is volt), de én is csak remélni tudom nem lesz divat......ebből a telefonból max a videó minőségére tudnék irigykedni, de máshol írták a filmic appot, hogy milyen jó rajta, amire droidon is esküsznek többen)
-
Masooo
aktív tag
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
Ettől ne félj, részint mert a Huawei már tavaly előtte ezt az elrendezést, csak jobban és szebben kivitelezve. Ahhoz képest ez valóban ocsmány.
Tavaly poénkodtam azzal, hogy a Huawei már tavaly lemásolta az idei almát mert lenyúlta a kamera elrendezést, és tessék(#23) mjani1172
Ettől sem tartok, részint mert ahol kell, ott megvolt eddig és és meg is lesz a sziget, ahol meg nem feltétlen kell, ott a konkurencia ezzel leszámolt már, és nincs sziget. De ha a mate 30 képek valósak, akkor a sziget ott is sok funkciót hordoz majd és hát ízlés kérdése, amiről nem illik vitázni, de szebb is. Bár nekem személy szerint az tetszik, ahol nincs ilyen megoldás. -
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
Hát igen, csúnya, szerintem még mindig az OP7Pro megoldása a legjobb, középen egy függőleges csíkban
-
Griff55
senior tag
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
Én is ezért rimánkodok
-
viera
őstag
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
Szerintem átveszik ahogy a Notch-ot is.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
pixel 4?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest