Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tetrix
tag
válasz
Stauffenberg #49 üzenetére
nem halt ki, de felére csökkent gépen belül a számuk
- nem a CF létével van bajom, hanem hogy két szabvány van egy gépen belül,akkor lenne inkább két CF foglalat mint a D3 ban stb, de az meg akárhogy nézzük visszafejlődés lenne,meg az alsóbb kategóriákban pl.D7100-nél is két SD foglalatot van; és ha mellévesszük a foglalatméretet is..
-mondjuk azt nem tudom energiafelhasználásban hogy áll a két kártya,ki eszik többet?
-pont az UHS-II ami még dobhatott is volna rajta. 45MB/s os Sandisk kártyákat használok,nem tapasztaltam hogy lassan íródnának rájuk az adatok,és azok nem a leggyorsabbak.. pedig fotókban 14bites RAW-at lövök,eddig jól kijöttem velük.T1m3l3ss: 10 egység
-
tetrix
tag
válasz
Stauffenberg #47 üzenetére
nincs baj ha ott van,és ott van az esetek 1%ban, .. a többiben kiszorul,nem a kártyaolvasó cipeléssel van gond.
- a bedugás laptopba 1másodperc,kártyaolvasóba CF 2másodperc+ annak a végébe az usb,és a másik végét a géphez,minimum 15 másodperc veszteség
-viccet félretéve nagyon sokszor nekem nehézkes volt két szabvánnyal küzdeni,pl. forgatás közben;nem beszélve arról hogy egy SD belemegy egy videókamkorderbe is.. persze ezek nem mindenkinél gyakori esetek, hogy több különböző eszközzel és márkájú hardverrel dolgozik egyszerre,de van rá példa,nekem cimboráim is ugyanezt küzdik canon gépeknél,szóval nem is egyedi; jó példa az elmúlt években megjelent 19in1;25in1 kártyaolvasók, amikor szinte minden márkának más kártyafoglalata volt,azóta redukálódott a helyzet,az SD terjedt el szinte mindenben. -
tetrix
tag
..úgy tűnik mintha az optikai tengelyt 1-2 mm-el a markolat felé tolták volna;az első tárcsa tengelye is beljebb került, és a markolat is módosult, kifelé előre ívesebb; a gumírozás is jobb, amiből a kártyafoglalat ajtajára is került, az sajnos tényleg csúszik az elődnél ,kár hogy ez a két váz már eltérő kialakítású, egy gumis ajtóra vevő lettem volna.
-a markolat oldalsó, expógomb felőli részét is megnyújtották felfelé, ..a korábbi design nem volt véletlen lásd: D700,valamint nagyobb lett a hüvelykujj támasztó bütyök. a markolatban lévő blende/Fn gombok is kisebbek és egyikük lejjebb került,ami talán így + markolattal is elérhető lesz. A CF foglalatot is dobhatták már volna,két SD sokkal használhatóbb.
-a fénymérő választó tárcsa eltűnését viszont benézte a mérnök brigád. a kijelző színkalibrálása tényleg jó ötlet,viszont az automata WB-ra inkább kíváncsibb lennék, mert az elődök a külső természetes fényviszonyokat leszámítva, szinte mindenhol tévesztenek nem keveset, ..amúgy ez a legtöbb fotógép problémája manapság.
- szóval az ergonómiai/tapadási index javulása,a videó képfrissítés, a gyorsabb jelfeldolgozás, és a halkabb zár az magában elég jó, de én inkább csak javításnak látom; többi meg marketing fröccs
-ha valóban a D800-at is váltja az érdemi fejlesztéseket nézve halovány;...de ha 4K-t tudna videóban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Nikon bemutatta a bő két évvel ezelőtt bejelentett D800/D800E géppáros egyesített utódját, amely a D810 nevet kapta.
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ukrajnai háború
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Panasonic GX80 ,ELKELT, értékelésre vár....
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Olympus Pen-F m43-as fényképezőgép
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest