- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
válasz
Komplikato #48 üzenetére
minél volt lassabb? mert sztem a 8800 GT-nél gyorsabb egy HD 2900 Pro.
-
TeeJay
félisten
-
Vistaboy
veterán
Hát amennyiben tényleg ilyen olcsó lesz a GT, akkor tényleg lejjebb kell engednie a GTX árából is az NV-nek, ha azt akarják hogy valaki azokat vegye a GT helyett.
Amennyiben tényleg befejezik a gyártást, akkor még egy okkal több hogy így tegyenek. Majd jön a módosított utód, emelt órajelekkel és az új technológiával. -
ansell
tag
"Elsőkét az NVIDIA-tól kapja meg a játékosközösség a modern játékokhoz elég erős, megfizethető árú videokártyát."
persze! és a 2900PRO mi volt?
-
Drizzt
nagyúr
Én arról beszélek, hogy a Gt-t nem fogják felárazni, s tényleg majdnem olyan erős, mint Gtx, sőt pl.: 3dmark05 alatt gyorsabb is. De 60-tól olcsóbb kéne hogy legyen, nagyker nettó ára alapján.
A gtx, gts gyártása valószínűleg csenedesen lassan leáll, ha egyáltalán megy még. -
fabicska
tag
nekem Crysis alatt egy kis geforce 6200-on stabil 20 fps-em van, de persze minden very very low-ra állítva
-
Vistaboy
veterán
-
Yutani
nagyúr
Remélem, hogy nem lesz drágább. Miért is? Olcsóbban gyártható, olcsóbban adható. Aztán ne félj, jön az Nvidiától valami erősebb is 65nm-en, ami a 8800GTX/Ultra utódja lesz... Olyan órajelekkel meg felépítélssel, hogy a Crysis elsírja magát, mert nem tud lépést tartani a hardver diktálta sebességgel...
-
Zso2
őstag
Szép is jó is , kell -e még valami? Nem , ehez még teszt sem kell.
Lehet annélkül is selyteni a helyét.
Úgy látom (már írtam a proci topikba is) , hogy amd kutyaszoritóba került :
NVidiaamd
INTEL
-
Muréna
őstag
Szép kis kari, na meg a hír se rossz
várjuk a tesztet -
Vistaboy
veterán
Hát lehet hogy csak a kisördög beszél belőlem, de ha tényleg ilyen jó teljesítményt nyújt az árához képest, akkor valszeg ezen változtatni fognak. Ha tényleg megközelíti a GTX teljesítményét (Oké, a memók nem), akkor valószínűleg még módosulni fognak ezek az árak.
-
MZsoltee
veterán
válasz
kicsitomi88 #15 üzenetére
Jah, de szerintem nem értette meg amit mondtunk neki
Megveszi a drága lapot és vesz bele 2 su@r vgat drágán
Arra gondoltam, hogy majd jövő nyáron veszek valamit az x1950GT helyett olyan 40-45k ért és azt hittem majd a ati 29*0** lesz, de szerintem valami 8800GT lesz ebből
Yutani: Nem szabad ebből 256MBosat venni kevés lesz az már a shadereknek...
-
Yutani
nagyúr
Megmondom őszintén, 40-45k körül nagyon szívesen vennék ilyen 8800GT kártyát. Lehet, hogy a 256MB verzió ilyesmi árú lesz...
-
L4R$()n
tag
-
Tud valaki róla, hogy mobil kistesója lesz-e notebookokba? Asztali fronton végre megmozdult az állóvíz, lassan a notiknál is ideje volna, ha a 8700M-et az őt megillető középkategóriának hívnák, és egy 64-128 körüli shaderszámú komolyabb darabot neveznének (+leginább áraznának...) felsőkategóriának
-
fabicska
tag
vajon mikor kerül a boltok polcaira??
Én 17 éves srác vagyok, és igyekszem kultúráltan írni! -
EQMontoya
veterán
válasz
kicsitomi88 #15 üzenetére
őszi szünet van, otthon van az összes 12 éves pötch, hát ez meg is látszik a fórum szinvonalán
-
L4R$()n
tag
Áááá ... mikor jön a teszt??? már nagyon várom[ Módosította: Pompi ]
-
fabicska
tag
Karácsonyra meglepem magam egy ilyen 8800GT-vel.
Eddig 8600GTS-t akartam, de most, hogy már láthatóan vannak jelei hogy megjelenik, inkább teljesítményre erősebb karit választok 512 rammal.....
Nagyon várom/várjuk a teszteket!HAJRÁ GEFORCE!!!!!!
-
MZsoltee
veterán
Ezalapján Atiék nagyot buktak főleg a 2900GT ugyanaz mint az x1950pro, akkor nem adhatják 35knál drágabban hogy valaki megvegye...
Jah és a 2900pro csak távolról integethet neki pedig 1 árban vannak, a 2900XTről nem is beszélve...
-
Elydan
aktív tag
Juhéé! Megjött a leendő karim
-
Zolexx
aktív tag
Várjuk a teszteket! kivi leszek ráá...Vajon mit tud úgy igazából..
-
Thomas1
addikt
Hát ez a firingsquad-os teszt alapján igazi slágerkártya lehet. Elég jól elkalapálja a HD 2900XT-t.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Translator #3 üzenetére
arra számitanak, hogy a dx10 game elnyomja a hangját
mod: amúgy ha pl a vf900 rámegy, akkor no para.
-
korner83
tag
Atihoz képest leszek kíváncsi.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Végre, talán itt az új slágerkártya.
Kíváncsi vagyok, hogy viszonyul a 8800GTS/GTX-hez. -
Translator
tag
Az a pöttöm referenciahűtés 110 W-ra...
Füldugó jár hozzá?
-
Drizzt
nagyúr
Itt van sli is:
[link] -
Bagira01
veterán
Hajrá PH várjuk a tesztet
. Lehet tudni róla vmit?(elköv. 2 napban várjuk vagy ne?) Aztán az OC részét rendesen megnézni ám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Elsőkét az NVIDIA-tól kapja meg a játékosközösség a modern játékokhoz elég erős, megfizethető árú videokártyát.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest