Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
ennél távolabbról kell nézni a problémát.
a valódi probléma pedig az, hogy van szemét a gépeden vagy nincs. ha nincs szemét a gépeden, akkor tökmindegy, hogy milyen az X. ha van szemét a gépeden, akkor X nélkül is bajban vagy. ahhoz, hogy a személyes cuccaidat ellopják, nem kell root jog. ahhoz, hogy erőforrásként disznóságokhoz használják a gépedet, szintén nem kell root jog. nekem úgy tűnik, hogy root jogért erőlködni a mai információbiztonsági trendek mellett felesleges erőlködés.a szervereimen meg nincs X. ergo olyan, amilyen, ha nincs.
"a Linux kernel forkolasa miert lenne torvenysertes": mocsokságot nem csak törvénysértéssel lehet elkövetni. de lehet, hogy egy alaposabb elemzés kimondhatja, hogyha azért forkolod a kernelt, hogy kilökd a piacról, akkor az monopolisztikus törekvés, tehát a versenytörvényt sérti.
szerk2: lehet, hogy csúnya dolog a skatulyázás meg az extrapoláció, de ha én azt látom egy cégről, hogy minden eddigi tette mocsok módon linux ellenes, az 1..n. húzásai disznóságok, akkor én bizony azt fogom feltételezni róla, hogy az n+1. húzása is az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest