Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satubazar67
csendes tag
PS3 -ra már elő rendeltem! már várom!

-
wolfman
veterán
Csak az a baromi suta beállása ne lenne a csajnak fegyverrel a kezében! Rögtön elvágta magát nálam. Operatőr nem mondta, mikor belenézett a kamerába, hogy "Ok, ennyi Állj!! Vagy beállsz élethűen, szépen, vagy hazamész!"

Egyelőre a játék tetszik, de kicsit mész, lősz, ölsz feelingű, történet alakulása nem mutatkozik ki. Remélni tudom, hogy nem a multi volt a készítőknél az elsődleges szempont!

-
LoL, a HK416 bemutatásánál a szöveg nagyon komoly, 5-600 méterre valóban lehet lőni vele, ha kb. a távcső aljára helyezed a célpontot.

Az 5.56x45mm-es lőszer lövedéke már 300 méteren is cirka fél métert esik (ennyivel van a lövedék a cső síkja alatt), 600 méteren pedig 3-3,5 méterrel van alatta...
Persze a játékban ahogy nézem nincs ballisztika (helyesebben szólva árkád ezerrel), szóval lézertaget imitálnak a fegyverek.

Egyébként kicsit meglep utána is, mert balkezes a srác...
Ennél jobban már csak az állítólagos SAS operátor meglepő, legalábbis nekem nem nagyon hangzik angolosnak az angolja.
Lehet annyira reális, mint az, hogy a spec. egységek méretes nemzeti zászlót hordanak jól látható helyen...

-
Normi™
őstag
Nekem ezen videó alapján tetszik,egyelőre nem látok túl sok árkádos vonást ami mindenképpen jó számomra,én várom nagyon.
-
Logen88
aktív tag
Remélem ez jobb lesz mint az előző MoH. Annál a játéknál csak jobb lehet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó kis kedvcsináló volt ez a videó, kíváncsian várom mit hoztak össze a készítők. -
Akos96
senior tag
Alapjáraton lesz*rtam volna a videót, mert úgysem fogok megvenni semmit, ami kicsit is EA, de a szőke csaj miatt azért belenéztem. Ezek nagyon vágják a sóbizniszt.
-
balcsy
aktív tag
Imádom a csajszit
Olyan jól bólogat,esküszöm mintha érdekelné amit a srác mond 
Egyébként gameplay se sok van, viszont xboxra már ugye kint van a béta rengetek multis videó van fenn youtubeon. Érdemes rákeresni mert bennem egy világ omlott össze amikor megláttam először :\ Nah mindegy majd mikor már kint van többet tudunk mondani róla
-
SSJmeszes
senior tag
oooo Ez már mindjárt itt van?!
Azért elég gyíkok, hogy PC re nincs BETA!...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)