Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Sztem QTP3-mal kezdd (mármint az elhagyást), mert annak csak a közelieknél van jelentősége, és max BC-t ne tedd fel, mert attól még minden más gyönyörű marad. De az Illumination Within-t csak egyszer látod meg működni, többé nem szabadulsz tőle.

Necc: Gar idő alatt 2 hónapig 7900GTO-m volt, Oblivion meg sem nyekkent, pedig butítottam rajta. Noti VGA-k sajnos elmaradnak az asztaliaktól, és mint az előbb írtam, a minőség különösen megfogja az nV-kat, míg az ATI-k relatíve szárnyalnak úgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest