Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat.

hardzsi2: Nem. Legalábbis tudtommal. Ezek az unoff. patchek a játék összegyűjtött bugjainak javításait tartalmazzák, már a végleges verzió kiadása után.
Shapord: Mi a problémád?
Lenry: Így Halo 2 mellé?

Speed(R): Igen. Főleg, hogy a maximális grafikáról szól a cikk, ill. hogy mi kell hozzá.
Engem kimondottan zavart már a 4XAA is 12X Edge-detect módban, persze nem harc közben, de ez olyan játék, amelyben az ember az ideje 80%-ában gyönyörködik + piheni a hézköznap fáradalmait, meditál, stb), és csak a mardék 20-ban foglalkozik "evilági" dolgokkal.
Lehet persze 4XAA meg egyéb butított beállításokkal játszani, csak elvész a lényeg.Kephamos: Ahhoz is van ám visual pack!
De nekem az annyira nem jött be a szerepjátékok hagyományos hülyeségei miatt, amelyeket ki nem állhatok.hoffman_: Most akkor dicsérsz vagy sértegetsz?
Írtam én már ilyen kaliberű cikkeket (könyvekről nem is beszélve), nem másoktól nyúltam le a telepítési segédletet (én készítettem pár telepítési bukta után), és a betöltési sorrendet (3 hét kísérletezés) sem. Systemroot segített az ini tweak-ek megtalálásában (no meg az Oblivion tweak guide) szerepel is a neve a cikkben. Az összes felhasználható segédlet elérhetősége szerepel az Oblivion topic belinkelt 1. hsz-ában. Mindemellett azért írtam a cikket, mert nem volt ilyen, és hogy akik nem akarnak heteken-hónapokon keresztül babrálni a játék beállításával (főleg, hogy a játékosok többsége nem is tudja, milyen tartalékok rejlenek az engine-ben), csak játszani, azoknak itt legyen készen minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Engem kimondottan zavart már a 4XAA is 12X Edge-detect módban, persze nem harc közben, de ez olyan játék, amelyben az ember az ideje 80%-ában gyönyörködik + piheni a hézköznap fáradalmait, meditál, stb), és csak a mardék 20-ban foglalkozik "evilági" dolgokkal.
Lehet persze 4XAA meg egyéb butított beállításokkal játszani, csak elvész a lényeg.
De nekem az annyira nem jött be a szerepjátékok hagyományos hülyeségei miatt, amelyeket ki nem állhatok.