Hirdetés
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PLC programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Én is ezt hittem, főleg amíg 8800GTS 640-el játszottam, és a HDR győzött az AA-val szemben...
Aztán lett ATi és lett a kettő együtt... És volt 4xAA meg 8xAA ... És bizony a 4x-nél már ott voltak a szőrszálak IC nagytornyán, sőt még az Arcane University-n is. Meglepett, de sajnos katt bácsi maximalizmusa megfertőzött... Érezhető a különbség a 8x és a 4x között. Igaz, elég sokat "zabál" és annyira nem drasztikus. Folyamatos játékhoz legyen 4x, ha képeket akarsz linkelni, akkor legyen 8x![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az ED már más tészta, ott szerintem is bőven elég a 16x Wide-Tent, de akár még a 12x is elég lehet. 4800XT megbirkózik a 24-el, 4800Pro már nehezebben. De nem ezen áll vagy bukik a dolog

katt:
Igényes teszt, ezt váruk

Az .ini-t meg fogom turkálni én is, remélem estére összejön. Ha igen, úgyis lesz kép
Komoly írás lett tényleg, megéri osztani az észt a topicban, így már megvolt a képességed, hogy összehozz egy ilyen kaliberű cikket is
Amennyit szajkózod ezeket... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Reklámblokkolók topikja
- Saros (PS5)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amennyit szajkózod ezeket...