Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Gaming notebook topik
- Nyomtató topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Elvileg lesz egy független kis költségvetésű Payne film is.
Infok:
[link]
Persze a színészek elég gagyik,legalábbis a gonosz igencsak.
-
Gerisz
addikt
Hehe! Nagyon jó! Milyen ügyes vagyok!

-
nsrking
senior tag
Nagy film lesz! Nekem elnyerte a tetszésem!
(a Trailer alapján) -
tuskooo
addikt
Én is szeretem a Constantine-t, nem arról van szó. Valamelyest egyébként igaz, hogy nem nagyon hasonlít a játékra, de én baromira nem örülnék annak, amit sokan akarnak, hogy egy-az-egyben a játékot filmesítsék meg. Egyelőre egy ez jó ütős és leginkább dark akciófilmnek ígérkezik, amiből annyi van, mint a fehér hollóból
Igen, elismerem, kicsit Sin Cityhez hasonló filmet várok sok szempontból. -
Peat;)
veterán
Constantine egész jó film volt, oké eltúlozták az anti-cigis részeket amikből még poénnak is kicsit sok volt, de legalább felvállalt egy stílust amit megvalósítottak. Ez a bemutató meg nem a max payne hangulatot hozza el, én végigvittem a két részt és semmi ahhoz hasonló hangulatot nem keltett fel bennem. A szereplő sem az igazi, játszhat bármennyire jól és lehet bármekkora pszicho állat ha egyszer babaarca van. De ettől még jó film lehet, csak ez nem max payne, hanem max payne in hollywood. Van különbség.
-
Gyusz
őstag
Ilyen szárnyas izék tényleg nem voltak a játékban, de most inkább nézzük, ahogy Mark Wahlberg sötét folyosókon futkos és ugrál össze-vissza? IMDB-t nézegetve hiányzik pár szereplő, meg az eddigi videókban is vannak olyan dolgok, amik a játékban nem szerepeltek, de lehet még ebből jó film. Aki a játék történetére kíváncsi, az itt olvasgasson.
-
janos666
nagyúr
Csak többünknek rémlik úgy, hogy a halucinációk (mikor belővik valami droggal, vagy a korházban begyógyszerezik miután lelőtték, stb...) mentesek voltak mindenféle természetfeletti lényektől. Csak élő, vagy már halott emberi személyek jelentek meg előtte, vagy ezek hangjait hallotta a fejében, (és végtelen, meseszerű labirintusokban mászkált, de) semmiféle sárkány nem repkedett sehol, de végképp nem ragadott el senkit és semmit... Ellenben ebben a trailerben elég jelentős szerepet kapott valami szárnyas lény.
De lehet hogy én emlékszem rosszul, régen volt már. -
tuskooo
addikt
Te jó ég, gyerekek...nincs itt semmilyen démon, a drog hatása, hallucinációk, mint a játékban is...akinek erről a Constantine jut eszébe, azt tudom sajnálni.
-
dy_nmq
aktív tag
Eléggé sok apro momentumot vettem észre a játék(-ok)ból, gondolatom szerint a démonos dolog Max rémálmainak filmbéli kivetülése lesz legalábbis remélem. Az első trailer után már gondoltam hogy ott fogok csücsülni a hazai premieren... - mostmár biztos

-
janos666
nagyúr
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Az első részt ugyan sosem felyeztem be teljesen, véletlen elszálltak a mentéseim valahol a legvége felé, és nem volt kedvem újrakezdeni, de a 2. részt imádtam, végigtoltam 2x is, ezalatt sosem találkoztam démonokkal. Nem volt benne semmi természetfeletti.
Időnként vérveszteség, túlgyógyszerezés, ájulás miatt (pl lelőtték és a kórházban ébredt) halucinálgatott rémképekben, de csak ilyen emberi hangok a saját fejében, meg halott ismerősök, élő kollégák szellemei villantak elé akik lebaszták hogy lehet ilyen hülye. Néha megidézte a családját is aznapról mikor kinyírták őket, de mind csak "tiszta" halucináció volt a múltról vagy a saját pesszimizmusának emberi kivetülései, semmi pokoli teremtmény nem üldözte. -
Aprósólyom
addikt
Tényleg aranyos.
janos666: És igaz, én sem emlékszem, hogy a max payne démonizáált játék lett volna. Amenyit játszottam vele, az csak a bosszúról szolt. Lehet visszatérnek az ősrégi gagyi amerikai akciófilmek, mikor megölték egy szuper fenegyerek családját, és körbegyilkolja a fél környéket, hogy kiderítse ki volt az? ...

-
Misi 007
őstag
Te jó ég mit keresnek ebbe démonok?!

Ahogy látom ez is egy vicc lesz...
Azt hiszem még se megyek moziba... -
KoPy89
tag
Hullákkal van teli a folyó...

+ tetszetős filmzene manson bácsitól

-
feka007
veterán
Ezért moziba ülünk

-
<NewL>
addikt
Ha olyan lesz mint a játék,nagyon sok gamer Max Payne fanatikus megy el a mozikba.
Remélem jó film lesz. -
PazsitZ
addikt
Nem kell aggódni, ezek a démonos témák, mint flash/halu fog bejönni a filmbe, aminek igenis volt szerepe a játékban. Nem lesz itt semmi constantinos hülyeség.
-
Gerisz
addikt
Jójó! Remélem olyan "optimalizált" lesz mint a krájzisz.
Dehát ez van. Maj vehetek vagy 2 4870X2-t meg valami atom quadot, hogy eldöcögjön, de szépen eldolgoztak rajra. Ha jó lesz nem sajnálom rá a pézmagot -
janeko
őstag
hát.. majd meglátjuk.. az biztos, hogy megnézem
-
azbest
félisten
egész jó film lehet ez, ha 2 órán keresztül fenn tudják tartani a hangulatot

-
v.tom
őstag
"Constantine 2: Lassítva Lövünk."
"Pozitívum: Mark nem reppel benne alsógatyában."Ez tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(a Trailer alapján)
Igen, elismerem, kicsit Sin Cityhez hasonló filmet várok sok szempontból.