- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
Nem kell félni, ilyet egyre ritkábban fogsz látni. Jelenleg az első számú cél a baleset visszaszorítása, nem a pénz. A trafi pedig EU-s pénzből van, pont e miatt, ugyanis pontosan nem tudom mikorra, de van egy EU-s egyezség, h mennyire kell lecsökkenteni a balesetben elhunytak számát. Tehát kétlem, h most ilyen 30as táblákhoz, meg egyéb dolgokhoz állnának be mérni, KIVÉVE, ha az tényleg indokolt. Hozzátenném, egészen pontos táblázatot kell csinálni a trafihoz, h mikor, hol, meddig mérnek vele (GPS koordinátával), amit le kell adni, így kb kizárt az, h az új trafik ilyen suttyó módon kerüljenek használatra
-
Polllen
nagyúr
Tiszta sor. Amúgy az ilyen akciók egyszerű pénzbehajtás, nem több, ezeket én is rühellem. Szerencsére nem futottam bele ilyenbe még és ha belefutok, be kell nyelnem.
Egy fixen telepített rendszer viszont nem erről szól. Illetve a fenti esetben teljesen mindegy, hogy sima vagy intelligens trafit használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kerékpársportok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gyúrósok ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest