Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Erről már kérdeztem a VGA-s Topic-ban, de ott se tudtak többet mondani, mint azt a két fajta, némileg azért eltérő, eléggé általánosítgatós "véleményt", amit előtte már kigugliztam róla:
1. Kapcsold be nyugodtan, lassabb nem lesz tőle, ami meg kihasználja, akkor ott még "akár" gyorsabb is "lehet".
2. Ami "kihasználja" ott lehet gyorsabb is pár FPS-el, de ami nem, ott meg lehet épp, hogy csökken majd tőle az FPS érték.
No most akkor hol az "igazság" az én esetemben(?):
Egy UHD 630-as IGP (!!!) esetén is van (e) értelme bekapcsolni a BIOS-ban? Nyilván azért kérdem, mert jelenleg dVGA hiányában ezt használom játékra is és mivel az IGP alapból nem valami erős, így minden-pár FPS növekedés jól jön.(A Resize Bar ficsőrt az alaplapom és a CPU (IGP) is natívan támogatja, tehát ez most nem egy "mókolós" kérdés.)
(Nem csak az írás szerzőjének szól, bárki, aki kompetensnek érzi magát, írhat véleményt, THX!)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest