Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myers
senior tag
válasz MasterDeeJay #9 üzenetére
Ezt a hirdetést nem láttam, de volt másik. Mystery CPU box. Lehet, hogy ugyanez az eladó volt, de nem tudom kitől vetted, és arra sem emlékszem, hogy ki árulta a CPU-sat.
Az azt hiszem egy 10-es volt, és 6 procit írt, meg azt, hogy az intel része 115x-es.
És biztos nincs közte S370-es és Slot1-es, mondom magamban, az baj.http://www.muszaj.hu/
-
-
GreatL
őstag
Nem tudom... ezeket szerintem kb. akárhonnan be tudtad volna gyűjteni, ha nem lettek volna meg már... a zsákbamacska mindig csak az eladónak kedvez, ez a trükkje.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
őstag
válasz MasterDeeJay #3 üzenetére
kX driver, minden EMU hagchipet tartalmazó SB kártya megy vele WIN7-11 rendszereken.
Amíg volt PCI csatim, addig én is egy ilyen Audigy-t használtam vele. Akkor WIN10 volt a gépen, de a driver most is fenn van, egy Audigy Rx(5) van a gépemben. -
válasz MasterDeeJay #5 üzenetére
Igen, elvagyok a kettesekkel, nem is vadásztam a simára. DOS alá meg Live, de megy a 2ZS is valóban.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
-
válasz MasterDeeJay #3 üzenetére
Nekem pld ilyen sima Audigym nem is volt soha, 2ZS, 2ZSPPRo- k vannak.
-
-
Ó az Audigy mekkora szám volt régen.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Végülis tűrhető a kihozatal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest